Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2011 18:29 - Мисленето е болест
Автор: zelas Категория: Други   
Прочетен: 9788 Коментари: 23 Гласове:
9

Последна промяна: 02.05.2011 15:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Човекът си е животно, стига сме се заблуждавали. Физиологически той е животно както всички останали такива. Знам, че на някои не им се иска да си го признаят, но това е положението - животни сме и освен това, не сме с нищо по-специални от другите, нямаме никаква специална роля за живота на тази планета. По-скоро изглежда, че сме като раковите клетки унищожаващи организма-домакин. 

Как така, ние можем да мислим??

Там е проблема! Човекът е животно болно от единствена по рода си неврологична болест - верижната мисъл или разсъждаването. Преди много много лета, нещо е прещракало в мозъка на това животно и то е започнало да разсъждава. Преди да го кажете сами, нека ви убедя, че това съвсем не е в резултат на големината на мозъка в съотношение с тялото му. 

Мишките, например, имат по-голям мозък в съотношение с тялото - 1/40. При хората съотношението е 1/49. Какво унижение, някакви си гадни мишки, а? Срам и позор! Обаче те съвсем не са единствените - установено е, че някои малки птички са дори и по-развити - 1/12! Колибри - 1/25! Пър-пър-пър! Ха-ха-ха!

 ОK, ще кажете ние, обаче имаме по-нагънат мозък? Да, но защо използвуваме само 10% от цялата му мощ? Това прави реалното съотношение на мозък към тяло - 1/245. Леле, какво стана тук, то цяло чудо, че сме още живи! Да ви казвам ли, колко процента използвува мишката? Айде друг път, че плесниците станаха много силни. По-добре да установим диагнозата на болестта.

Каква е тази болест?

Животните също мислят, но при тях мисълта е чисто механична, подобна на този компютър: действие > противодействие. Например: животното вижда как хищника приближава застрашително. В неговия алгоритъм е записана информация за това какъв е този хищник и какво то трябва да направи - трябва да бяга, да се спасява. Този процес протича почти мигновенно. Няма шест-пет!

Животното не разсъждава при тези обстоятелства, като например: "Ох, точно сега ли този лъв реши да се появи, тъкмо съм се отпуснал на тревата, пу да му се не види!!!" или "А бе нещо старичък ми се вижда този лъв, сигур не мож ма хвана." или "О, мили Господи, защо ме наказваш, защо винаги на мен ми го пращаш този лъв смотан?!" Нищо подобно! Животното действува веднага, то не оставя нищо на случайността, знае много добре какво да направи и не се съмнява в собствените си сили. Няма и как да се съмнява - мисълта не го владее, тя е само механизъм за него.

При опитомените животни положението не е точно така, те също стават жертва на човешката мисъл и развиват своя подобна.

При човека положение е по различно. Поради силно напредналата мисловна зараза, той първо мисли и след това действува (ако въобще стигне до там). Мисълта кара човекът да разсъждава, да се съмнява, да се надценява, да се подценява, да се самозаблуждава и да се вълнува прекомерно. Тя се опитва да се представи за нещо повече от механично действие и така превръща човека в ракова клетка унищожаваща всичко около себе си. 

Мисълта е себична и страхлива по природа.  Тя мрази спонтанността, защото втората е плод на тялото. Освен това е имала достатъчно време да се усъвършенствува и развие в продължение на стотици хиляди години. Успяла е да си създаде много мощни и сполучливи средства за защита - култура, икономика, наука и обществен ред, заедно с репресивния апарат - армия, полиция  и съдилища. Всички те работят с цел запазване на специалния ѝ статут и властта ѝ над човека. Най-вече мисълта толкова се е самозабравила, че си е въобразила, че е вечна и независима от тялото  - религия.

Тялото и мисълта никак не се разбират. Първото е дарено с природна интелигентност от чист вид и със способността да се преобразува от един вид в друг - след "смъртта" тялото се "преражда" в цвете, което израства от неговата почвата или в нещо друго. Докато мисълта знае, че е само един натрапник и тялото би могло да се справя много добре и без нея. В резултат на тази борба мисълта използва Троянски кон, нарече "АЗ".

Този "троянски кон" е толкова вреден и опасен, че през целия си престой в тялото, той причинява само болка и проблеми на тялото. Той освен това се мисли за безсмъртен и много по-специален от тялото. Подобно на създателката си, той се ужасява от идеята, че един ден може просто да изчезне. Този страх е толкова силен, че той прави всичко възможно да се обезсмърти, чрез религия, култура и в последно време технология. Опитва се дори да излезе от тялото и да заживее в машина под формата на "изкуствен интелект"!

Заклещен в плен на мисълта, АЗ-ът се заблуждава че е по-висш от другите животни. Но фактите не говорят в негова полза.

През цялата си история АЗ-ът не е успял да намери покой или поне постоянно щастие, да намери начин да живее мирно със себеподобните си, да живее хармонично с природата и т.н. Той не само, че не може да реши собствените си проблеми, но влияе много зле и на тялото носител. Човешките тела стават все по-слаби и нежни, живота им е сравнително по-дълъг но непълноценнен и прекаран в болести и мъчения.

Мисълта естествено никога не е спирала да търси решение и на този проблем - здравеопазване, хранителни добавки, спорт, пластична хирургия и т.н. Но въпреки всичко се забелязва, че колкото повече се опитва да реши проблем, за които явно не е достатъчно умовита, толкова проблемът става по-голям.

Какво е лечението тогава?

Няма лечението. Човекът е капут, fucked up.  Диагнозата е fatalis, "тури му пепел". Дори и билки не помагат! :))

Живеем в параграф 22 - колкото повече се опитваме да намерим решения, толкова повече се отдалечаваме от тях! Мисълта ще направи всичко възможно да продължи надмощието си над тялото, докато не го унищожи напълно, както раковата клетка прави. 

Въпроса, който мен ме вълнува (от любопитство) е ...

Кой вкара този вирус (мисленето) в главата ни?





Гласувай:
11



1. yotovava - Мойто скромно мнение е, че ние просто не сме от тази планета.
01.05.2011 18:34
Доколкото знам, само 7 са процентите, които използваме. Вероятно ще стане страшно, ако задвижим 20%.
Поздрав.
Валя
цитирай
2. zelas - Доколкото знам, само 7 са процен...
01.05.2011 18:39
yotovava написа:
Мойто скромно мнение е, че ние просто не сме от тази планета.

Доколкото знам, само 7 са процентите, които използваме. Вероятно ще стане страшно, ако задвижим 20%.
Поздрав.Валя


Ето тук се срещаме с един типичен похват на мисълта да се разграничи от тялото, за да се изкара по-така! Съжалявам, мисълта е просто дефект в процесора, който се е развил като вирус в тялото.

За процентите на използваемост на мозъка- те се колебаят при различни хора - имам за цел да сваля моите до 2% КПД! :)))

Природата не е безгрешна! Човекът е живо доказателство :))))

Поздрави на извънземните хакери!
цитирай
3. sycamine - поздрав
01.05.2011 18:56
http://www.youtube.com/watch?v=stO_tVJaa2k

цитирай
4. zelas - поздрав - http://www. youtube. ...
01.05.2011 18:58
sycamine написа:
поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=stO_tVJaa2k


Много е подходящо, ще го сложа към темата! Благодаря!
цитирай
5. ivanikolova - Това е вярно!Колкото по - тъп е един ...
01.05.2011 19:00
Това е вярно!Колкото по - тъп е един човек,толкова по - щастливо живее.Става му...чука,гладен е...папка и хич не му е на оная работа.Теорията ми малко се различава от твоята.По близо до животните са максимално необразованите хора.Колкото повече чете и се усъвършенства човек,толкова повече се отдалечава от животинското и се доближава до нещо по - висше и още необяснимо.
Поздравления за теорията!
цитирай
6. zelas - Това е вярно!Колкото по - тъп е един ...
01.05.2011 19:05
ivanikolova написа:
Това е вярно!Колкото по - тъп е един човек,толкова по - щастливо живее.Става му...чука,гладен е...папка и хич не му е на оная работа.Теорията ми малко се различава от твоята.По близо до животните са максимално необразованите хора.Колкото повече чете и се усъвършенства човек,толкова повече се отдалечава от животинското и се доближава до нещо по - висше и още необяснимо.
Поздравления за теорията!


Не е различна теорията ви - заразата в началото на болестта не е била толкова силна, това е логично.

Що се отнася до т нар. "тъпи" хора, те не са свободни от верижни мисли и не са по-щастливи, защото щастието е плод на мисълта, то не съществува.
цитирай
7. tzarkarui - :( Този път абсолютно не съм съгл...
01.05.2011 19:18
:( Този път абсолютно не съм съгласен с теб браткиш. Не знам кой те е хързулнал да мислиш в тази орбита. Човек използва животинско тяло/дреха, но това не го прави животно. И понеже (предполагам) никога не си бил свидетел на "магията на смъртта" - на това как човек "си заминава в къщи", и каква е разликата м/у едно "живо", и едно "умряло" тяло/дреха - ще ти кажа - никаква. Просто Духът, който оживява тялото си е отишъл. (ще си позволя едно клише) В този ред на мисли налотката на Родин е валидна само за животинските тела и гени, а за човешкият релм "секретчето" е при Тесла. С инкарнирането си, и в периодите 3, 7, 12, 16/17, 21, и 29 години Човек променя значително гените на животинското си тяло. Не "еволюцията на Дарвин", а Човек.
Както и да е, да се надяваме, че поговорката "Всички пътища водят до Рим" е валидна, и че един ден ще намериш отговор на въпросите, които живо те вълнуват.
Привет браткиш :)
цитирай
8. zelas - Както и да е, да се надяваме, че по...
01.05.2011 19:30
tzarkarui написа:
Както и да е, да се надяваме, че поговорката "Всички пътища водят до Рим" е валидна, и че един ден ще намериш отговор на въпросите, които живо те вълнуват.Привет браткиш :)


Тези въпроси за смъртта и прераждането не ме вълнуват и не търся отговори за тях. Те не съществуват, вече говорихме за това, последователното представяне на темите е целенасочено.

Глупаво е да се търсят каквито и да е отговори ВЪОБЩЕ, защото с мисловната рамка, която ползваме, не можем да разберем нищо. Тя е твърде неинтелигентна.

Всяка човешка клетка има своя собствена интелигентност. В сравнение с мозъка, това цялото тяло е с стотици пъти по-разумно. Сетивата сами по себе си, са много по-умни от всичко, което мозъкът може да създаде във формата на мисъл.

Математиката на Родин се занимава точно с това, с енергията на интелигентността, защото интелигентност=енергия. Това е основополагащата разлика между тази теория и всички религиозни учения с най-новото им проявление - окултизъм, new-age и технологизъм.

В този смисъл, човек няма срета, защото ще са му нужни стотици хиляди години за да се "отвие" от примката на мисълта ... ако всички започнем сега. Но не виждам как хората ще се простят с фалшивите удоволствия и улеснения създадени в замъка на мисълта.

Надявам се, че сега е по-ясно! Поздрави и на теб!
цитирай
9. zelas - Помните ли как бай-Тошкин викаше - ...
01.05.2011 20:36
Помните ли как бай-Тошкин викаше - Искаме дела, а не думи! - стара пушка бе той, знаещ! :))
цитирай
10. tzarkarui - Математиката на Родин се занимава ...
01.05.2011 23:36
Математиката на Родин се занимава точно с това, с енергията на интелигентността

Пропуснал си много моменти от Родин. "Интелигентността", която той "проповядва" е интелигентност на "Черната дупка" зад Галактическия център. Тази "интелигентност" има много синоними, като Лунни Наги, и лунни религии (каквато Родин изповядва) са само едни от тях. В едно си прав - човек винаги трябва да подлага на съмнения собствените си мозъчни процеси (и особено заключенията от тях) - просто защото са процеси на операционна система, която е инсталирана с навлизане на човека в обществото (на себеподобни) - тези процеси не са Него, нито са Неговата същност. От друга страна изводите, които правиш браткиш (само не "рипай с Егото напред - то е част от животинската дреха) са също в резултат на същите тези мозъчни процеси, следствие на OSа на общественото човешко развитие. И това човешко развитие (но не и еволюция, нито Цивилизация) е разнолико, и с различни езици за програмиране. Така, че ако си обективен би видял, че изводите, до които си достигнал са изводи следствие на операционна система, правила, и норми, от които трудно можеш да избягаш. Синоними? Щампи, матрици, понятия, езикови ограничения... Неща на които не можеш (напълно) да разчиташ за абсолютна истинност. Най-малкото защото са циклични (отново стигаме до Родин) - поне що се отнася до детайлите (сравнено като листата по дърветата в една гора - взирайки се в тях губим цялата картина). :) А сетивата браткиш регистрират само илюзията - нищо повече. И като периферали не е възможно да имат интелигентност. Интелигентността се съдържа в частицата Меме, която пък е част от Праната.
:) Както и да е - нямам намерение да ти "държа лекции", пък и всеки си има свой собствен път по който върви. Праволинеен път в природата няма. :)
цитирай
11. zelas - От друга страна изводите, които ...
02.05.2011 00:16
tzarkarui написа:
От друга страна изводите, които правиш браткиш (само не "рипай с Егото напред - то е част от животинската дреха) са също в резултат на същите тези мозъчни процеси, следствие на OSа на общественото човешко развитие.


Разбира се, че са плод на мисловна дейност, но са прости, наблюдаваеми, исторически обосновани и логични. Поне така ми се струва. Всичко останало за мен е религия. И основно за да се внедрят някакви надежди в хората. Аз ти казвам хората са свършени, без значителни изключения. Запазвам си правото да се поправя, ако фактите се появят налице.

Страхът движи мисълта, приятелю, нищо повече. Всички така наречени "духовни" преживявания са химически процеси в тялото и проявление на енергията на цялото тяло.

Човек твърде много дълго време е робувал на мозъка си и в резултат развитието на човека е спряло. Нямам становище по въпроса на еволюцията, но от гледна точка на нея, човекът не е мръднал на сантиметър от началото до сега. Сега е много модерно да се говори за някакво предстоящо развитие. Нищо подобно, като цяло човечеството няма да мръдне въобще. Даже АЗ-ът в момента преживява разцвет. Защо мислиш сме станали такива страхливци и професори по форумите, за да го поддържаме.

В момента (може би) протича някакво прочистване, но то няма да промени оцелелите, ще си останем пак роби на мисълта.
цитирай
12. tzarkarui - "Интерпретациите" са ...
02.05.2011 09:21
"Интерпретациите" са 360 на степен 360. Кришнамурти беше казал, че когато егото си отиде остава Любовта. Но не физическата любов, а Любовта с която е създадено Създанието. И че това състояние на Любов не е възможно да бъде постигнато докато сме в животинско тяло, но можем да имаме слаба идея какво То представлява.
Нямам намерение да споря с теб приятелю. Най-малкото защото чрез спор се налага мнение (на победилия в него), което (дефакто) е насила наложено. А насилието е "Лявата страна на Мрака" (по Льогуин). Хората се "разхождат нагоре-надолу" по "една стълба" и за някои Егото е в процес на изграждане. В този процес (свързан тясно с Агресията като резултат на Насилието) им предстои да открият, че са отделни единици от "Нещо", което условно наричаме Бог. А по-късно (когато започнат да се изкачват по същата тази стълба) биха разбрали, че не само са единици (от това "Нещо"), но и негови неразривни части.

Относно "интерпретацията" бих искал да ми кажеш мнението си за неща, които съм писал в 2000 и 2007г.

http://karutzar.blogspot.com/2007/09/blog-post_9323.html

http://karutzar.blogspot.com/2007/12/blog-post_29.html

:) Знаеш ли защо уважавам флейтата като инструмент?
Заради осцилатора - човешките устни. И енергията оформена от този осцилатор - човешкият дъх.

ще си останем пак роби на мисълта

Роб се става само Доброволно!

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae.
цитирай
13. zelas - Кришнамурти беше казал, че когато ...
02.05.2011 14:05
tzarkarui написа:
Кришнамурти беше казал, че когато егото си отиде остава Любовта. Но не физическата любов, а Любовта с която е създадено Създанието. И че това състояние на Любов не е възможно да бъде постигнато докато сме в животинско тяло, но можем да имаме слаба идея какво То представлява.


Джей Кришнамурти е бизнесмен, той ще каже това, което ще се разбере и продаде по-лесно на повече хора. Защо мислиш пълни стадионите? Виждал ли си го какви трикове прави? Пълен факир!

Това тук няма да се продаде щото казва на човека - Ти си повреден, пич, нещо в главата ти е прецакано и нямаш шанс!

tzarkarui написа:
Нямам намерение да споря с теб приятелю. Най-малкото защото чрез спор се налага мнение (на победилия в него), което (дефакто) е насила наложено.


Ами, че то аз и не се стремя към спорене, човек винаги слуша само себе си. Ти слушал ли си някого някой, ама истински? Не. Ние само превеждаме това, което доляваме като звукови вълни и го обработваме със знанието, което вече имаме. Ние не слушаме човека отсреща.

tzarkarui написа:
Относно "интерпретацията" бих искал да ми кажеш мнението си за неща, които съм писал в 2000 и 2007г.


Прочетох ги, но не мога да коментирам, кой съм аз да ти давам мнение? Има ли значение?

Поздрави
цитирай
14. d3bep - Тези въпроси за смъртта и пр...
02.05.2011 16:11
zelas написа:


Тези въпроси за смъртта и прераждането не ме вълнуват и не търся отговори за тях. Те не съществуват, вече говорихме за това, последователното представяне на темите е целенасочено.


Всяка човешка клетка има своя собствена интелигентност. В сравнение с мозъка, това цялото тяло е с стотици пъти по-разумно. Сетивата сами по себе си, са много по-умни от всичко, което мозъкът може да създаде във формата на мисъл.



Хм, ей тук мисля изненадващо ни гръмна всички с гаубицата, заредена с джепане....

Добре, без да навлизам в подробностите на тезата ти, два прости въпроса:

1. Преди да се родиш, твоите материали са съществували. Защо не са били живи и къде е било съзнанието ти? Как се е внедрило в това тяло?

2. Разходи се, в Англия вали. Избери една чудесна кална локва.
В нея има милиони, дори може би милиарди клетки.
Знаеш ли, те са направо перпетуум мобиле!!!
Едните ползват кислород и отделят въглероден двуокис.
Дргите отделят кислород и ползват въглероден двуокис.
Едните ядат труповете на първите. Другите пък ядат живи тея.
И двата вида така се множат.
Едните подкиселяват водата, другите я неутрализират.
Едните събират енергия, другите я харчат....
Направо перептуум мобиле батка, ние сме пред тях като ЗИЛ пред електромобил.
Ако те се обединят в един организъм, ще постигнат 99,95% оползотворяване на природните ресурси, основн осред които ще ползват... слънчева светлина. Водата и въздуха няма да се губят.

Ай сега кажи ми що не го правят ?Що не им стига акъла да се обединят и да си пуснат едно съзнание, според твоето виждане....

Само не ми отговаряй, че мисловната рамка е бедна за отговор или безмислена за въпроси :))))

Поздрави!
цитирай
15. zelas - Мисъл или мислите /мозъка/ не са ...
02.05.2011 16:32
анонимен написа:
Мисъл или мислите /мозъка/ не са равни на духа и всичките му проявления - нашето висше аз.Така че наистина мисълта може да убие човек, както и да го извиси - зависи в каква посока ще я използуваме. Но духа той може да се отъждестви и с нещо друго.


Няма нужда от извисяване, напротив, имаме нужда от снижаване. Бай-Тошкин го беше казал "Приземяване, приземяване, приземяване". Не се шегувам, въпреки, че той друго имаше предвид!

Поздрави!
цитирай
16. zelas - 1. Преди да се родиш, твоите мате...
02.05.2011 16:45
d3bep написа:
1. Преди да се родиш, твоите материали са съществували. Защо не са били живи и къде е било съзнанието ти? Как се е внедрило в това тяло?


Имаме съзнание на цялото тяло и мисловно съзнание. Второто е окупирало всичко. То се поражда от мислите. Дефектът на верижното мислене е вече заложен в гените ни.

Между другото втората ми дъщеря се развива по-много естествен път. Ние като родители не се опитваме да я учим на нищо. Оставили сме я да се развива сама. Така тя разви един собствен език на говорене, в който думите не значат нищо (предполагам). Когато се заговорим много тя едва ли не ни имитира с ироничен глас, сякаш казва: "Много дрънкате, безсмислено е".

Образованието е специално създадено за развитие на верижната мисъл, тя няма да бъде подложена на това притъпяване.

d3bep написа:
Ай сега кажи ми що не го правят ?Що не им стига акъла да се обединят и да си пуснат едно съзнание, според твоето виждане....


Защото са много по-умовити от нас (сега), както сам отбелязваш.

Човекът винаги търси решение на проблемите си и това е една от най-голямата заблуда в развитието му (породена от мисленето без съмнение). Всяко решение на един проблем, не го отстранява ами дори прави проблемът по-голям или създава допълнителни малки проблеми. Това е така, защото решенията усложняват структурата на системата и намаляват нейната стабилност. тези малки животинки знаят това и си знаят мястото в голямата картина на живота.

Това, между другото, ще е тема на следваща статия, ако и дойде времето.
цитирай
17. zelas - Няма да се косиш, на път си да се из...
02.05.2011 17:18
анонимен написа:
Няма да се косиш,на път си да се излекуваш.


С повече попчета като този, викам врид ще се излекуваме! :))

http://www.youtube.com/watch?v=ohmhZVjaqQo
цитирай
18. d3bep - А сега се обърках. Клетките в лок...
03.05.2011 10:58
А сега се обърках. Клетките в локвата - интелигентни, това чехълчетата и зелените еуглени - добре...
Добре, а защо нашите клетки са били толкоз тъпи да се обединят? Много... Недалновидно. Или някаква насилствена принуда властва над тях?

Съгласно тази теория, коя е най - перфектната система? Хаосът?

Няма нищо за мислене?
цитирай
19. zelas - А сега се обърках. Клетките в лок...
03.05.2011 11:28
d3bep написа:
А сега се обърках. Клетките в локвата - интелигентни, това чехълчетата и зелените еуглени - добре... Добре, а защо нашите клетки са били толкоз тъпи да се обединят? Много... Недалновидно. Или някаква насилствена принуда властва над тях? Съгласно тази теория, коя е най - перфектната система? Хаосът?


Няма перфектност. Това е човешка склонност да се опитва винаги да подреди света в една пирамида на съвършенност и това е нашата голяма заблуда и беда.

Нашите клетки са обединени в едно фрактално тяло. Всичко в природата е фрактал, дори и самата клетка, така че е много относително да приемаме, че нещо е по-голямо или по-висшо от нещо друго - дънерът на дървото е голям, силен и мощен, но той е част от този фрактал цялото дърво, и не е по-важен или маловажен от листата, които сами съдържат подобна структура в себе си.

d3bep написа:
Няма нищо за мислене?


Абсолютно нищо! Мисленето е болест - когато човек е болен той по-скоро иска болестта да си тръгне, но когато е постоянно болен, той се асоциира с болестта и развива специално отношение към нея.

Единственото мислене, което ни е полезно е как да се изхраним и оцелеем по принцип.
цитирай
20. d3bep - Колебая се в това как да формулирам ...
05.05.2011 15:44
Колебая се в това как да формулирам твоят бог. Ти определено не си безбожник, за какъвто усилено се представяш напоследък, но има нещо доста объркващо в концепцията.

До момента все си мисля дали животът или хаосът е твоят бог...
Лошото е, че индивидуално и двата си противоречат...
Интересното е, че пирамидата съществува...

Хаосът също е природен закон.
СЪществува например в принципа на ентропията. Който е всеобщ...
Безпорядъкът не е абсолют, а е пряк сигнал за отсъствие на енергиен порядък :)
Ако от цялата вселена се отнеме енергията ,твоята теория тук ще стане вярна...
Обае, това е невъзможно, тъй каот даже материята има енергийна същност... И следвателно, порядък :)
цитирай
21. zelas - Колебая се в това как да формулирам ...
05.05.2011 16:04
d3bep написа:
Колебая се в това как да формулирам твоят бог. Ти определено не си безбожник, за какъвто усилено се представяш напоследък, но има нещо доста объркващо в концепцията.

До момента все си мисля дали животът или хаосът е твоят бог...
Лошото е, че индивидуално и двата си противоречат...
Интересното е, че пирамидата съществува...

Хаосът също е природен закон.
СЪществува например в принципа на ентропията. Който е всеобщ...
Безпорядъкът не е абсолют, а е пряк сигнал за отсъствие на енергиен порядък :)
Ако от цялата вселена се отнеме енергията ,твоята теория тук ще стане вярна...
Обае, това е невъзможно, тъй каот даже материята има енергийна същност... И следвателно, порядък :)


Няма нищо за формулиране, приятелю, формулирането означава да сложиш край на нещо. Истината е движение, не можем да я формулираме, защото това означава да спре движението.
Безпорядък и порядък са само две различни гледни точни, те всъщност са едно.

Поздрави

п.п. Кога ще пускаш нещо ново?
цитирай
22. d3bep - Ами не знам. . . Демотивира хсе, Може ...
05.05.2011 23:02
Ами не знам... Демотивира хсе, Може би като почина малко. Или като приключа с организирането на целия материал по темата....

Почна да ми идва товарещо блога, почна и да си личи...
Аз съм си виновен де, н осъ мв безсрочна отпуска.
Със сигурност има още идеи и материали, има ммного материал иготови, н озасега не ги пускам...
цитирай
23. zelas - Ти знаеш най-добре.
06.05.2011 00:03
Ти знаеш най-добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zelas
Категория: Други
Прочетен: 5806687
Постинги: 820
Коментари: 7388
Гласове: 4981
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930