Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2011 22:09 - Няма такова нещо като "цел в живота"
Автор: zelas Категория: Други   
Прочетен: 15526 Коментари: 40 Гласове:
2

Последна промяна: 18.05.2011 10:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЦЕЛ
Това, към което човек се стреми, което трябва да се осъществи. Цел в живота. Благородни цели.

Всеки човек си поставя определени цели в живота и ги преследва с идеята, че един слънчев ден животът му ще стане по-добър. Постигайки една цел, той мигновенно я замества с нова така, защото постигайки я, човек осъзнава, че тя всъщност е лишена от смисъл. Целите водят само до усложнения в живота, до болка и тъга, защото са наложени от натиска на обществото върху човека да следва общо приет начин на живот. Тоест, преследването на цели е неестествено състояние за човека.

Защо въпреки това, хората продължават да си поставят все нови и нови цели?

За постигане на целите ние използваме воля, тя ни зарежда с допълнителна енергия, за да се справим с проблемите по пътя, но тя има своите ограничения. Ние не можем да преодолеем тези ограничения, защото никой не е идеален. В процеса на постигането на целите, енергията на волята създава "триене", което довежда до износване на човека и в крайна сметка след постигане на целта, ние пак се чувствуваме неудовлетворени и се връщаме обратно в изходна позиция [за постигане на нова цел].

"Целта оправдава средствата", дали?

Всички цивилизации и култури са изградена на базата на определени цели, независимо дали материални или духовни.  За да мобилизира и мотивира индивидите да се придържат към наложения обществен ред, обществото поставя  пред хората определени цели. То е създало много добри механизми за постигането на материлни цели, но дори и при тях в крайна сметка процесът е болезнен.  Инструментите, за постигане на материалните цености дават определени резултати. С тяхна помощ можете да постигнате желаните резултати, но дори при тях няма сигурност.  

Независимо от това колко дълго една нация преследва своите национални цели, в крайна сметка тя винаги си поставя нови такива, подобно на индивида. Обществото пропагандира целите, с идеята, че поколението сега е отговорно да направи нещо за поколението напред, но въпреки това, когато хората погледнат назад си казват: "Ех, колко по-лесен и по-добър беше живота преди!". Постигането на нови цели и прогрес никога не довеждат до по-добър живот, защото те са задачи наложени от обществото, самият индивид няма нужда да превзема все по-високи върхове, ако е верен на себе си. Пред себе си няма какво да доказваме, нуждата да постигнем определена цел е, за да се докажем пред другите - това също обезсмисля целите.  

Това за съжаление не е достъчно за хората да осъзнаят, че преследването на целите е като да си гониш сянката си. И не само това, обществото учи човека, че целта оправдава средствата и това неизбежно довежда до сблъсъци с останалите хора. Без одобрението или неодобрението на другите хора, човек никога не е сигурен дали всъщност е постигнал целите си и чрез сблъсъците по пътя за постигане на целите, той загубва хората, които трябва да му дадат това одобрение. Не случайно съществува израза - На върха е самотно!

Една единствена цел

Човек се нуждае от три неща, за да оцелее - храна, подслон и дрехи. Тези три неща той може да си подсигури сравнително лесно и без много усилия. Всяко цел над тези основни неща води само до страдание и крайно неудовлетворение.

За да сте в мир със себе си, трябва просто да не правите нищо, да не следвате определени цели, а само вътрешния глас на тялото ви - не мисълта. Този глас някои наричат интуиция, той никога не греши. Винаги знае кое е най-добро за вас. Това е така, защото човешкото тяло притежава невероятна умовитост, която за съжаление е била подтискана от мисълта в продължение на хиляди години.

Целта не оправдава средствата, тя ги пропилява.



Гласувай:
6



1. zabavnata - Мъдро!
17.05.2011 22:17
Съгласна съм с всяка дума от написаното. Сякаш прочетох собствените си мисли...
Лека нощ!
цитирай
2. zelas - Съгласна съм с всяка дума от напи...
17.05.2011 22:26
zabavnata написа:
Съгласна съм с всяка дума от написаното. Сякаш прочетох собствените си мисли...


Странно! Как живеете без цел в това общество, то не търпи безцелниците?
цитирай
3. zabavnata - zelas
17.05.2011 23:44
Е, той и дон Кихот е воювал с вятърни мелници, тъй че...Нищо ново под слънцето! Безцелниците вероятно са обявени за луди, анатемосвани и прочие. Този свят още не е узрял да разбере, че освен материята има и друг свят, много по-осезаем, много по-красив. Е, може пък да съм някоя далечна прароднина на лудия благородник, кой знае.:)
цитирай
4. zelas - @ zabavnata
18.05.2011 00:16
А аз съм рода със Санчо - духовните/благородните цели са ми също толкова безинтересни колкото и материалните.
цитирай
5. анонимен - Зелас, какво целиш с тая поредица?
18.05.2011 07:47
Зелас, какво целиш с тая поредица?
цитирай
6. zelas - Зелас, какво целиш с тая поредиц...
18.05.2011 09:33
kushel написа:
Зелас, какво целиш с тая поредица?


Точно тази тема би трябвало да ти отговори на този "въпрос". Всъщност ти нямаш въпрос - вече имаш готов отговор в себе си.
цитирай
7. sycamine - Зелас, какво целиш с тая поредиц...
18.05.2011 10:47
kushel написа:
Зелас, какво целиш с тая поредица?


Тези теми той си ги пише за себе си, нещо за домашно, да не забравя
цитирай
8. pioneer - намаляване на ентропијата, ген...
18.05.2011 11:07
намаляване на ентропијата, генериране на ред, това е основната цел.
Имаш нещо против?
цитирай
9. zelas - намаляване на ентропијата, ген...
18.05.2011 12:00
pioneer написа:
намаляване на ентропијата, генериране на ред, това е основната цел. Имаш нещо против?


Нямам нищо против само това с какви заблуди в живота си живееш, изтъквам абсурдността на човешкото мислене. Ето да вземем за пример, тази общо приета постановка, която ти като примерен член на обществото беше така добър да изрецитираш.

Ентропията е термодинамична характеристика, която определя енергия, която е недостъпна за "ползотворна работа" в термодинамичен процес, като например в устройства за преобразуване на енергия или машини.

Това определение предполага, че реда създаден в природата е несъвършен и човек трябва да прави всичко по силите му, за да промени този ред, тоест да създаде свой собствен. Това което "умният" човек не може все още да осъзнае, че въпреки хилядолетията загубени в опити да промени природния ред, той винаги се проваля и никога не успява да намери покой и мир със себе си.

Този процес, който ти яростно защитаваш в крайна сметка ще доведе до пълното самоунищожение на човешкия вид. Само се надявам, че животните ще оцелеят до тогава. За да може най-сетне да си отдъхнат от този досаден паразит - човека.
цитирай
10. pioneer - Преди две години, направихме една ...
18.05.2011 12:23
Преди две години, направихме една хубава картина в мислите с другаря.
Linus Torvalds създателят на Linux операционната система, седи сам в една барака в тъмните гори на финландия. Зимо. Седи там сам и пише Линукс поддръжката. Можеш само да представиш колко ентропија е била там в този момент, на тази точка, генерирани ли, похарчена ли!
Linus Torvalds е правил ред на земята!
цитирай
11. zelas - Преди две години, направихме една ...
18.05.2011 12:30
pioneer написа:
Преди две години, направихме една хубава картина в мислите с другаря. Linus Torvalds създателят на Linux операционната система, седи сам в една барака в тъмните гори на шведска. Зимо. Седи там сам и пише Линукс поддръжката. Можеш само да представиш колко ентропија е била там в този момент, на тази точка, генерирани ли, похарчена ли!
Linus Torvalds е правил ред на земята!


И мислиш ли че с това светът е станал малко по-добър. Я си включи телевизора за да се осведомиш за състоянието на света и да си свериш часовника.

Това, което е най-удивително, че човечеството е като вечният двойкаджия, който винаги се проваля на изпитите и въпреки това, не може да разбере къде греши и продължава да преследва същите цели, в които вече се е провалил. Ами как да наречем това състояние освен - идиотизъм, неспособност да видиш по-далеч от носа си.

Но Никола, не ме разбирай погрешно, аз не искам да те променям (или всички останали) или да те накарам да загърбиш илюзиите си, без илюзиите си ти няма да можеш да живееш, ще свършиш в лудницата. Така че бягай по-далеч от този блог. Тук е опасно!
цитирай
12. pioneer - Linus Torvalds е правил това за б...
18.05.2011 12:37
Linus Torvalds е правил това за безпари.
От удоволствие! :-)
цитирай
13. zelas - Linus Torvalds е правил това за б...
18.05.2011 13:05
pioneer написа:
Linus Torvalds е правил това за безпари.
От удоволствие! :-)


Никой не говори за пари тук. Ако го е правил само за СОБСТВЕНО удоволствие защо е трябвало да го дава на хората?
цитирай
14. pioneer - Може би е само искал да се похвали!
18.05.2011 13:34
Може би е само искал да се похвали!
цитирай
15. tzarkarui - Linus Torvalds е правил това за без ...
18.05.2011 14:09
Linus Torvalds е правил това за без пари. От удоволствие! :-)

Явно пак се изказвате неподготвени. :) И ще ви тегля една "лекция" (уууф, за малко щях да напиша една друга фраза...) относно Open Source движението...

Та, въпросния г-н Torvalds (шведски фин, слабо е говорил фински, но шведския му е бил майчин) докато е бил пършиво студентче в Хелсинки университето е бил м/у лекциите и хумантист-идеалист, та ногУ се интересувал от Open Source, човешки права, "Теория на Свободата", Урхо Кеконен и генерал Манерхейм (сигурно за това често се разхождал по Манерхеймин тие - най-дългата столична улица в света), и още какво ли не. След като се убедил, че Open Source movement са прави в твърдението им, че всички OS по света произлизат от Unix (който бил Open Source но © и ® на AOL) - демек цапцарапнати и със затворен криптиран код (и до ден днешен) решил да debugне кернела на Unix - да види дали може да се цапцарапне. Е, цапцарапнал го - намерил обходен път - на вместо най-прекия път (по Unix) от Хелсинки през Тампере до Вааса - той минал по обходен - Хелсинки, Турку, Пори, Вааса.
:) С други думи: Поставил си Цел в Живота. Да цапцарапва. Щото всичко вече било измислено преди него - Linux and Unix се различават единствено (и изключително) само по кернела - всички команди, файлова структура, security, permissions, - дибидюс еднакви. :) От Open Source го потупали по рамото в знак на похвала за "Поставената му Цел в Живота", а от AOL (дето притежавали Unix) пили една хладничка водица (не я знам дали е била Cool). :)
Та, следващата му "Цел в Живота" била да отиде у хамараканско за да продължи цапцарапването. Така и до ден днешен. Цапцарапва (за яки пачки) си човеко у Силикон Валей и си свирка. Ми въпрос на "Цел в Живота"...
Ма те и патките в езерата (на Нейно Величество у британиите) имат "Цел в Живота" - да напълнят гушките и измътят яйцата. Ааа, и да се издрискат когато имат нужда. По същата логика, и в този ред на клишета, и изнасилвачите са невинни създания -
цитирай
16. vladoangelov - Започвам да смятам, че би предпочел ...
18.05.2011 14:20
Започвам да смятам, че би предпочел да прекараш живота си като зеленчук. Щастлив и спокоен зеленчук.
цитирай
17. tzarkarui - щото имат нужда. И си я задоволяват - ...
18.05.2011 14:30
щото имат нужда. И си я задоволяват - както и патките на Нейно Величество дрискат - щото имат нужда. :) А тази нужда им е "Цел в Живота". Така и много коментиращи из блоговете също имат "Цел в Живота" - да дрискат коментари дет им падне. За това до някъде и браткиша Зелас има "пръстче" в тази работа. Но пък той е и извинен - "Няма Цел в Живота", не цапцарапва чужди мисли за да ги представи за свои, пише статии в блога си, пък и живее в Ландън - въобще безнадежден случай...:)

Абе браткиш Зелас, да те попитам: Как ти понася "лявото движение" у ингилизко? Щото имам един велик приятел (Nigel Kemberly), който веднъж ми сподели, че точно "лявото движение" го е направило човекомразец, католик, и в изблик на самосъжаление (че е ингилизиц) се оженил за полякиня - последствия, които изплаща и до днес. Но пък той е от Hull, а ти от Ландън - знам ли...:)
Привет приятелю, усмивки и добро настроение...

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae.
цитирай
18. zelas - Хехе, много яко това непространно ...
18.05.2011 14:33
Хехе, много яко това непространно есе за линукса, кефиш! :)) Ама виж как лесно впечатлителни момци от другия браг на Вардаро се впечатляват и охкат и ахкат.

tzarkarui написа:

Ма те и патките в езерата (на Нейно Величество у британиите) имат "Цел в Живота" - да напълнят гушките и измътят яйцата. Ааа, и да се издрискат когато имат нужда.



Да ама патките си имат всяка година ЕДНА и СЪЩА цел, докато интелигентния чоловек има толкова интелигентни цели, че всяка година трябва да ги сменя с още по-интелигентни - точно като примера с Unix и Linux.

А за изнасилвачите не го разбрах, щото съм паток. Па-па-па!
цитирай
19. zelas - Започвам да смятам, че би предпочел ...
18.05.2011 14:34
vladoangelov написа:
Започвам да смятам, че би предпочел да прекараш живота си като зеленчук. Щастлив и спокоен зеленчук.


Ами помисли зеленчука директно попива енергия от слънцето без да се мръдне от мястото си. Не само това, пуска си корени точно толкова дълги, колкото да стигне то водата и ценните минерали.

А какво прави человека - гори фъшкии, за да се предвижи от А до Б с ламаринената си кутия на четири колела и понеже е толкова велик трябва да яде зеленчуци, за да се зареди със слънчева енергия, витамини и минерали.

Зеленчук - това звучи гордо!
цитирай
20. zelas - Абе браткиш Зелас, да те попитам: ...
18.05.2011 14:36
tzarkarui написа:
Абе браткиш Зелас, да те попитам: Как ти понася "лявото движение" у ингилизко? Щото имам един велик приятел (Nigel Kemberly), който веднъж ми сподели, че точно "лявото движение" го е направило човекомразец, католик, и в изблик на самосъжаление (че е ингилизиц) се оженил за полякиня - последствия, които изплаща и до днес. Но пък той е от Hull, а ти от Ландън - знам ли...:)Привет приятелю, усмивки и добро настроение...


Лявото движение ми пасва идеално, щото съм си левак!

Поздрави и на теб!
цитирай
21. tzarkarui - А какво прави человека - трябва да ...
18.05.2011 14:42
А какво прави человека - трябва да яде зеленчуци, за да се зареди със слънчева енергия, витамини и минерали.

Браткиш, готов си за Sungazing. А той работи - нали знаеш? От личен опит ти го казвам. Жалко, че така и не стигнах до края - яко активизира "шишарката". Само дето има една малка подробност, която циганина от индийски произход (умишлено) не споменава (може и да не я знае - щото нали - мангал) - никакъв секс. И "главата на патката" - в гащите. Това е - никакво кундалини, никаква Кама Сутра.
Но иначе - на прав път си (според мен). Но пък и този път ти се явява "Цел в Живота"... хехе :) Привет

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae.
цитирай
22. d3bep - Лайнукс е много убаа програма. А ...
18.05.2011 14:48
Лайнукс е много убаа програма.

А целта в живота е проста.
Като свърши, купчината от добрите т идела да може да зарине и закрие купчината от лошите.

Таа цел е супер, както и да я погледнеш. И ако има бог, и ако нема, и ако има отвъден живот, и ако нема, и ако целта ти е добруването на вида, и ако е друга.
цитирай
23. tzarkarui - Лявото движение ми пасва идеално, ...
18.05.2011 14:52
Лявото движение ми пасва идеално, щото съм си левак!

Много кофти браткиш, те тва Сохо ще вземе да те направи и куманиз... хехе :) Мани ги тея марули и се приобщи към обществото на трижди великия НемаТод (да се свети името му, да пребъде волята му, ...Амон) - стани вълчомезеядец и винопиец - ей тези 3 работи. Аз (Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae.) като велик първосвещеник и Папа на Единствения Бог на Универсума - НемаТод (да се...Амон) с радост ще те покръстя в учението и практиките на Клира. Даже и Епископ на НемаТод в Сохото ще те направя - само да спазваш обета на вълчомезеядството и да си непримирим към марулоядците. хехе :)
цитирай
24. zelas - Браткиш, готов си за Sungazing. А ...
18.05.2011 14:52
tzarkarui написа:
Браткиш, готов си за Sungazing. А той работи - нали знаеш? От личен опит ти го казвам. Жалко, че така и не стигнах до края - яко активизира "шишарката". Само дето има една малка подробност, която циганина от индийски произход (умишлено) не споменава (може и да не я знае - щото нали - мангал) - никакъв секс. И "главата на патката" - в гащите. Това е - никакво кундалини, никаква Кама Сутра.


Ами то само храненето от слънцето да беше, ние имаме толкова много закърнели способности на това тяло, което има невероятна умовитост, но е подтискано от мисълта. Телепатията е способността на тялото да се свързва с други животни извън мозъка заразен с вируса на мисленето. Левитацията тоже. Способността да ни боли физически, когато другите страдат физически, много са, но сме спрели да еволюираме.

За секса, мисля, че се абсюлитизира и там е проблема. Съвокуплението между мъжа и жената е нещо естествено и важно за живота, но обществото го е превърнало в култура и нещо повече от това, което е. Като например продължителното лашкането по време на секс е напълно неестествено и дори много болезнено за тялото.

Женския оргазъм е остатъчен вторичен полов процес, който е абсолютно ненужен, подобно на цицките при мъжете. Мъжът не е програмиран да задържа еякулацията, това са измишльотини на мисълта и като цяло на обществото.

Самата дума секс е неподходяща за описване на съвокуплението, защото звучи като нещо, което трябва да се прави за удоволствие. Всяко продължително удоволствие е болка за тялото.
цитирай
25. vladoangelov - Проблемът на зеленчуците е, че са ...
18.05.2011 14:54
Проблемът на зеленчуците е, че са прекалено зеленчуци, за да се насладят на факта, че са зеленчуци.
цитирай
26. stoineff - Аз имам
18.05.2011 14:58
нужда и от една тояжка да си почесвам гърба, че не достигам с ръка...
цитирай
27. zelas - Проблемът на зеленчуците е, че са ...
18.05.2011 15:13
vladoangelov написа:
Проблемът на зеленчуците е, че са прекалено зеленчуци, за да се насладят на факта, че са зеленчуци.


Ето точно тук много добре показваш абсурдността на мисълта.

Зеленчука няма нужда да осъзнава и най-малкото да се наслаждава на своята същност, той просто Е.

Човекът, обаче с деформираното си мислене също се стреми към това състояние на нула-мисъл, но инструментите които използва са точно това, което му пречи.

Той използва трикове като медитация, йога, лишаване от полов акт, молитва и какво ли още не, за да се отърве от мисълта, но не може, защото точно мисълта е тази, която го кара да използва тези инструменти.

Няма надежда за човека.
цитирай
28. pioneer - зелаз, ти си значи в блога безцел...
18.05.2011 15:21
зелаз, ти си значи в блога безцелевo, a?
Или се лъжа?
Все си мисля, че стреляаш някакъв агитпроп.
цитирай
29. zelas - Все си мисля, че стреляаш някакъв ...
18.05.2011 15:27
pioneer написа:
Все си мисля, че стреляаш някакъв агитпроп.


Мисли каквото искаш. Мислиш следователно не съществуваш като индивид.
цитирай
30. tzarkarui - Ами то само храненето от слънцето да ...
18.05.2011 15:33
Ами то само храненето от слънцето да беше, ние имаме толкова много закърнели способности на това тяло, което има невероятна умовитост, но е подтискано от мисълта. Телепатията е способността на тялото да се свързва с други животни извън мозъка заразен с вируса на мисленето. Левитацията тоже. Способността да ни боли физически, когато другите страдат физически, много са, но сме спрели да еволюираме.

:) Радва ме, че (отново) сме на едно и също мнение. Проблема не е в мисленето, а поради факта, че ограничаваме всичко в думи и понятия, но не в смисъл и възприятия. Поне що се отнася до телепатията. Която пък е тясно свързана с емпатията (за която споменаваш). :)

И понеже виждам, че някои се кефят с лекцията ми на тема "Линукс" ще продължа в същия дух:
Човешкия мозък се явява графичен интерфейс, който прикрива конзолата с командния интерфейс, която пък прикрива бинарния код течащ непрекъснато. Най-големите грехове на Бил Гей(тс) и Стив (Скив) Джоб(с) са точно този графичен интерфейс. Щото ХОРата забравиха командите и тяхната структура в командната конзола. Даже и командите SU and SUDO се асоциират с Егото и връщат обратно от огледалните неврони в лявото полукълбо на процесора (мозък). За което процесора не е виновен - вината е на предмониторното пространство. Щото то е забравило основни команди и функции. А решението е просто - започва се с "Unix for Dummy's" до "Advanced Unix") - иззобват се от кора до кора, отваря се командната конзола, пише се SUDO, взимат се всички permitions и ownership to Administrator of domain, и ставаш Господар на РСто (барабар с процесора-мозък).
:) хехе Графичния интерфейс - инструмент на Илюзията. Want to delete, erase? Yes, No, Cancel, Maybe (for women)...
Want to Sungaze? Are you ready?
Yes, No, Cancel, Maybe (for women)...
Are you truly ready?
If Yes - go Sungaze
If no - go Hell
If Hell = Soho
If Soho - go Save the World
If Save the World - go Shoot yourself to Dead
If Shoot yourself to Dead go Debug
Debug = reincarnation
:)
цитирай
31. pioneer - Инженерите получават такова - Ш...
18.05.2011 15:36
Инженерите получават такова - Шерлок Холмс - тренировка.
Какво да ти кажа ...
А че караш агитпроп, караш.
Честно/почтено би било от теб, да си поставиш името на Мисията/Цел тук, горе в заглавната част на блога.
цитирай
32. zelas - @ tzarkarui
18.05.2011 15:36
- звучи добре, ама де да беше толкова лесно.

tzarkarui написа:
Maybe (for women)...


:))))))))))
цитирай
33. tzarkarui - Graphic interface Tm © ® programing ...
18.05.2011 15:43
Graphic interface Tm © ® programing and Owner Yhvh
Reincarnation = restart (if Power On)

:) хехе
цитирай
34. tzarkarui - Женския оргазъм е остатъчен вто...
19.05.2011 13:58
Женския оргазъм е остатъчен вторичен полов процес, който е абсолютно ненужен, подобно на цицките при мъжете.

:) Браткиш, готов си за кришнаит (покриваш на 100% изикванията) или в краен случай мормон. Но ако особено държиш да си ристиенин може да те набутаме и в светата католическа (не я знам колко е кривославна) църква от средните векове, който твърдяла (и все още не се е отрекла от това си свое твърдение), че жените не принадлежат към човешкия род. :) хехе
Обаче си мисля, че най ще ти отива да станеш мюслим. Ще си държиш жените затворени в стая (клетка), ще ги оплождаш по желание, и да снасят наследници като кокошки-носачки. :) хехе И да не забравиш фереджето щото и то си има полезна страна. Ако не щеш фередже можеш да хвърлиш една кърпа в/у лицето - да не и гледаш нещастната физиономия. Ааа, да не забравя - никакво благоволение (демек целувка) - щото не е позволено от ненаучно-хвантастичен роман по сценарий на един неграмотен (и доста неквалифициран) камилар - МухаМед. хехе :)

(абе браткиш, що си изтри 2 статии? А?)
Power Off си правя в момента на РСто...:)
цитирай
35. zelas - Обаче си мисля, че най ще ти отива да ...
19.05.2011 14:33
tzarkarui написа:
Обаче си мисля, че най ще ти отива да станеш мюслим.


Ам че аз съм си от помашко коляно, бре брате, та що да не! :))

А каква според теб тогава е функцията на женския оргазъм?
цитирай
36. tzarkarui - А каква според теб тогава е функц...
19.05.2011 15:28
А каква според теб тогава е функцията на женския оргазъм?

:) Да "възхвалява" могъществото на Фалоса. хехе Да пъшка и да охка - щото жените by default са мазохистки, а мъжете - садисти. хехе :) А мазохизма (такова де - вагината) е "разтегливо" понятие... Черна дупка към "матриалните" измерения. Щото няма човек, който да е излязал от тази дупка и да не се е разревал... хехе :)

:) Браткиш, power on доброто си настроение - и да те открехна - помаците не са муслими най-малкото щото папат свинско и не носят фереджета. Ти обаче не ми мязаш на помак, съжденията ти не са миризливи, :) пък и не вярвам да затваряш жена си в кокошкарника... хехе :)

Обаче тезата ти, че секса и половите органи са създадени само за продължение на рода е в пълен синхрон с кришнаистите. А пък както ноторно се знае Кришна е джагал от сой, хомосексуалист, и извратеняк. :) Така, че внимавай с "навигацията" - не знаеш в какви "води" (околоплодни) навлизаш...
Привет браткиш
цитирай
37. zelas - Ами аз не се интересувам от други ...
19.05.2011 16:19
Ами аз не се интересувам от други учения, приятелю и ако нещо съвпадне то е случайност.
цитирай
38. get - - Зелас то бива "изпържване" ... но ако продължаваш така ...
19.05.2011 21:50
zelas написа:
Ами аз не се интересувам от други учения, приятелю и ако нещо съвпадне то е случайност.


... ще ти изпуши CPU-то .
- Сложи си ново охлаждане ... по"яко", иначе системните грешки в програмните операции или осигуряване(или каквото и др. е там?), ще стават все повече и повече !! - Плашиши читателите си човече !?
цитирай
39. zelas - Плашиши читателите си човече !?...
19.05.2011 22:13
get написа:
Плашиши читателите си човече !?


Страхът е доброволен, както и четенето на този блог.
цитирай
40. анонимен - Свобода и интуиция-това е истин...
24.08.2012 00:21
Свобода и интуиция-това е истината.
Много женомразци сте се навъдили, ама такива жени обичате-от породата тъпи.
И се страхувате от умните. По-ограничен и страхлив от българския мъж няма и понеже е такъв,той е комплексар и женомразец.Който се е обявил срещу женското начало, не е прокопсал ... и откъде се появихте ви питам, мамини синчета ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zelas
Категория: Други
Прочетен: 5807220
Постинги: 820
Коментари: 7388
Гласове: 4981
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930