Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2011 21:26 - Пречистване с олио
Автор: zelas Категория: Други   
Прочетен: 6215 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 20.06.2011 22:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Щях да пиша собствена статия за пречистване с олио, но намерих тази, която обяснява всичко много добре, така че я предлагам готова на вашето внимание. Моите бележки са с кафяв цвят.

Пречистване с олио
Източник: Земя на заем

Този метод на пречистване от токсини е учудващо лесен и успешен. Човек трудно може да повярва, че много от проблемите му ще се решат с прилагането му. Но всъщност е толкова лесен, че едва ли някой дълго ще се чуди дали да се пробва или не.

Какво ни е необходимо: само малко слънчогледово олио.

Как се прилага: сутрин след ставане и на гладно се взима 1 лъжица от олиото, бавно се поема в устата и се жабурка [по скоро се смуче с движения подобни на дъвченето, моя бележка] в продължение на 15-20 мин. Олиото в никакъв случай не бива да се гълта. Първоначално то е гъсто, но след това започва да става все по-рядко. Когато стане съвсем рядко (след около 15-20 мин.) трябва да се изплюе (най-добре в тоалетната). Олиото се е превърнало в млечно-бяла течност. След това е добре да изплакнем старателно устата си и да си измием зъбите с четка (и паста за зъби).

Какво олио: Препоръчва да се използват само слънчогледово или сусамово олио. Маслиново или друг тип олио няма същия ефект.

Защо пречиства този метод: ние имаме слюнчени жлези, чиято функция от многото е да отделя продуктите от обмяната на веществата от кръвта. Докато се жабурим, смучем или дъвчем, кръвният поток, преминаващ през слюнчените жлези, се увеличава до 4 пъти. При този метод през слюнчените жлези се филтрира почти цялото количество кръв, като олиото в случая привлича и свързва всичко вредно и ненужно. Затова в края на процедурата получената течност е отровна и не бива да се гълта, най-добре да се изхвърли в тоалетната чиния, защото е пълна с вредни микроорганизми и бактерии.

Колко често да се прилага: в началото може да се направи терапия за 1 или 2 седмици всяка сутрин. Дори се препоръчва за по-бързо оздравяване да се прави 3 пъти на ден преди хранене и на гладно (а може и просто сутрин и вечер). За някои заболявания са достатъчни 5-7 дни, а за други (с хроничен характер) и месеци. Но за това се изисква постоянство.

Какво действие има:
  • организмът ни се освобождава от вредните микроби и токсини
  • обмяната на веществата силно се активира и забързва и това оказва благотворно въздействие върху жизнения ни тонус
  • избелва зъбите
  • премахва кървенето на венците, лекува парадонтоза
  • стяга “разхлабени” венци
  • лекуват се успешно доста заболявания – главоболие, зъбобол, кожни проблеми, чревни заболявания, женски болести…
  • предотвратява се развитието на кръвни, чернодробни, стомашни, белодробни заболявания…
  • пречиства целия кръвен поток
  • помага за отказване от тютюнопушене
     
Предупреждение: при този метод на пречистване се наблюдава появяване на временни неразположения и проблеми, но само в началото, с напредване на терапията те отшумяват. Това рядко се случва и най-вече на хора с много тежко здравословно състояние.

Предпазни мерки:
  • Да не се прави гаргара на гърлото. Ако го погълне по невнимание, няма за какво да се притеснявате. Ще бъде изхвърлено с урината.
  • Изплюйте го в тоалетната, а не там, където хората се разхождат или върху растителност.
  • Ако цветът е жълт и не е побелял процедурата не е направена достатъчно дълго или олиото е било в повече.
  • Да не се правят други работи заедно с тази процедура.
  • Ако сте алергични към дадена марка олио, променете на марката.
  • Тази терапия не се препоръчва за деца под 5-годишна възраст.







Гласувай:
8



1. balkanec - Вярно е
22.06.2011 01:27
Отначало олиото се сгъстява много, после пак става течност.

Позната го научила от циркови артисти, когато ги питала, какво правят, че са им толкова бели зъбите. Отговорили й, че ползват олиото, защото трябва да са в изряден външен вид.
цитирай
2. zelas - Отначало олиото се сгъстява много, ...
22.06.2011 12:18
balkanec написа:
Отначало олиото се сгъстява много, после пак става течност. Позната го научила от циркови артисти, когато ги питала, какво правят, че са им толкова бели зъбите. Отговорили й, че ползват олиото, защото трябва да са в изряден външен вид.


Не само, че ги избелва, ами ги заздравява на мястото си тъй като изчиства бактериите, които засягат венците и прави ги по здрави и еластични.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zelas
Категория: Други
Прочетен: 5805722
Постинги: 820
Коментари: 7388
Гласове: 4981
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930