Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 00:00 - Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7534 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 19.02.2018 20:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Истината,от която най–много се страхуват душманите на Българите:
Левски ни остави на жертвена служба единствения си син-Петър Дънов,който има четири сина и две дъщери.Георги Димитров е първородният му син,а Омраам Микаел Айванхов,основал Бялото Братство във Франция,е вторият му син... 



Разтърсващ коментар на една варненка на 54 години:

"Апостоле, Време е! България те зове!"
http://petel.bg/Raztarsvashh-komentar-na-edna-varnenka-na-54-godini--Apostole--Vreme-e--Balgariya-te-zove--__88566




Апостоле,Време е!България те зове!

Живеем в две Българии-на бедни и богати.
Упрекът на Паисий: "От що се срамуваш,да се наречеш Българин?" е историческа присъда за управляващи, политици и депутати, с които говорим на различни езици, заедно владеем Земята на дедите и мъчениците ни, заплатили с живота си за заветното дело на АПОСТОЛА:"За Чиста и Свята Република".

АПОСТОЛЕ,нито един употребил и устремил се към Властта съвременик,не постави ОТЕЧЕСТВОТО над себе си, нито един от тях не пожела да понесе кръста на Голготата България,нито един не защити каузата и да даде шанс за всеки в милата ни Майчица Родина,нито един не пожела благоденствие за Народа. 

АПОСТОЛЕ!!!!

В моята България няма хляб за нуждаещите се, няма работа,няма лекарства за болните,няма утеха за угнетените,няма благополучие,няма бъдеще-има безнадежност.

ВРЕМЕ Е-да спрем разрухата,да възстановим земята на Ботев и Левски,и да възкресим корените си.

ВРЕМЕ Е-нашият глас да има стойност,непосилна за "касите" на партии,коалиции от зависими и не зависими централи,от финансови обръчи и фирми.

ВРЕМЕ Е-да възтържествува Правдата.

ВРЕМЕ Е -да спрем търговците пред "храма на душите си".

ВРЕМЕ Е- да застанем до децата си, те до Нашите създатели,създателите ни да застанат до децата на децата ни,да усещат че са живи,потребни с мъдроста си в това вълче и бездуховно време,и необходими с безценната подкрепа.

ВРЕМЕ Е-да се ОБЕДИНИМ и да решим:На кого ще предоставим правото ,да запознае Европа и Светът с нечовешки жестоката цена ,на най-уродливата форма на Демокрация-ШЕПА КЪРВАВИ СЪЛЗИ.

ВРЕМЕ Е-децата ни да получат сметката заедно с лихвите.

ВРЕМЕ Е- да "проведем интервютата за скъпо платените позиции"-депутати,политици,управляващи в настоящи и предстоящи избори.

Като "работодатели" нека ние да определим правилата.

1.Тези които спечелят бленуваното работно място,да минат шест месечен изпитателен срок в който да разполагат с минималната работна заплата за България,да се откажат от удобства и привилегии,да живеят икономично за да се изправят пред избора :"Да гладуваш или да се лекуваш"?
Хиляди Български семейства всекидневно са пред този избор,нека избраниците ни да усетят горчивата реалност върху себе си!
Ако си дал от себе си една частица не си поел този Път напразно

Тези които не са успели в битката,да се запишат на курсове към бюрата по труда за 8лв.стипендия за присъствен ден-300 учебни часа без платени здравни и социални осигуровки,след това да бъдат на сезонна работа за 3-4м.без право на обезщетение, без реални доходи–за много Българи това е времето за доходи-4м.в годината,през останалите месеци се живее на фантазия.

НЯМА ТАКАВА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!


2.По няколко дни от седмицата да бъдат клошари и бездомници,да обикалят по улиците да ровят в кофите,и да се хранят от "трохите на Промяната".Щом е допустимо да има такава група хора,желателно е несретното им ежедневие да е споделено!
Ако си дал на скитника от своя огън,не си кандидат за власт напразно

3.Да приготвят храна и да е раздават,в социални домове,трапезарии,кухни,приюти, специализирани заведения за обречени и изоставени граждани-да се чуе викът на нищетата. ГЛАДА НЯМА МОРАЛ.
Ако си дал на гладния трошица хляб не си живял напразно

4.Да са лични асистенти на хора с увреждания,да обгрижват болни и неподвижни сънародници,заедно да преодоляват недостъпната среда и да разпределят мизерните доходи за "достоен живот".Всеки обещава светло бъдеще-за сега останете в "тъмнината",за да усетите жаждата за промяна на невидимите за Вас гласоподаватели
Ако си дал една искрица-не си агитирал напразно

5.Да ползват обществен транспорт,да посетят най-отдалечените и обезлюдени места,да погледнат в очите Строителите на днешна България и да изцерят опозорените,ограбените и насилените им достойни старини."Как се лекува агонията на ПОЗОРА?"
Не обещания,а наказания за тези,които разстреляха миналото,раниха настоящето и заличиха бъдещето.
Ако си взел от славата на някой друг,не е трябвало да се самозабравяш!

6.Да се провеждат срещи с близки и роднини на нелепо загинали.от грешките на другите-които с години се борят за реално възмездие на погубения живот,заедно да посетят лобните им места и да коленичат пред "ТИШИНАТА НА БЕЗВРЕМИЕТО"за да отговорят на вика от болката-ДО КОГА ЩЕ ПЛАЧАТ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ?

Добре дошли,в моята България!
Застанете пред терминалите,спрете,убедете и насърчете децата на България да останат в Родината си за да могат да променят убийствената действителност,като подобрят не Вашия,а тяхния живот,и живота на тези,които с труда си,знанията си, ентусиазма си и родолюбието си,поставиха основите на Милата ни Татковина!
И уверете ги,че "Гурбетът е мъка и радост,и всяка чужда пара е изстрадана младост и много скъпа сълза пролята над ЧУЖДА ЗЕМЯ".

ВРЕМЕ Е-ВАШИТЕ И НАШИТЕ ДЕЦА ДА СЪГРАЖДАТ,А НЕ ДА РАЗГРАЖДАТ БЪДЕЩЕТО СИ И ДА СЪХРАНЯТ КОРЕНИТЕ НИ.

ВРЕМЕ Е-да посочим най-достойният,който ще има ВОЛЯТА да ни реабелитира пред Европа и Света,за да отмени присъдата "СРАМУВАЙ СЕ ДА СИ БЪЛГАРИН!"

НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН!


Поклон с уважение:
Росица Маринова гр,Варна-54г.(обречената възраст в моята България)

Насърчението на нашият екип в коментарният блок на публикацията на Българката Росица във Фейсбук бе:

Знай,Сестро Росице,с кървящо от обич и болка по България сърце,че гласът и плачът ти не са глас и плач в пустинята!
Каним те във блога на екипа на БЕЗИСТЕНА-http://bezistena.blog.bg/,за да ти разкрием скритата история на България и ти се проясни фундаменталната причина, поради която е този ужасяващ организиран геноцид връз Българите-и тя е,че Българите сме Народът от генетичените потомци на Исус и Мария Магдалена и техните верни последователи!

Гласът ти не е глас в пустиня,защото:

1.От момента на саможертвената си смърт Левски премина в реална действителна транспространствена служба със сан СВЕТЕЦ в Божията безсмъртна армия и от тогава той е постоянен надзорник и закрилник на Българите-Свети Апостол Васил Левски-в последния етап на Божия проект преди Съдния ден!

2
.Левски ни остави на жертвена служба единствения си син-Петър Дънов,който от своя страна ни остави в жертвено служение своите четири сина и две дъщери, първородният син от които е Георги Димитров,а второродният му син е Омраам Микаил Айванхов, основал Бялото Братство във Франция по заръка на баща си Петър

image  image  image  image 

          Баща                                син                        внук            внук,брат на Георги

image   image    image    image
         
           Баща                       син                   внук                   внук,брат на Георги

Така че сега в България и по света живеят потомците на Левски,които са святата първородна династична линия на рода Дуло,основан от Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и за които епохални тайни и задействани събития и процеси Те ви просвещават чрез екипа на БЕЗИСТЕНА,чийто блог ви приканват настоятелно да посетите и научите тайните на Българите и всеки да познае себе си като потомък от Божието семейство и приносител на феноменни параметри и свойства,които да реализира за свое и за общото благо за Спасението на Българите и човечеството!

Свети Апостол Васил Левски
и Свети Петър Дънов ще ви съдействат постоянно за това свято дело чрез съекипна работа с Посветените си генетични потомци от Всемирното Бяло Братство сред вас,които чуват и виждат мъките,страданията и надеждите на Българите!

Благословена си,Росице!
Исус и Мария Магдалена те обичат,
защото си Тяхно активирано генетично дете,и бдят над тебе и дома ти!

С Любов и благословение към Българите от екипът на БЕЗИСТЕНА 
  
В коментарния блок на публикацията на Росица имаше много съпричастни мнения:

Petar Petrov 
ДОБРЕ КАЗАНО.ДОБРЕ НАПИСАНО.НО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ. ЧЕ ПОЛЗАТА ЩЕ Е КАТО ГЛАС В ПУСТИНЯ!! ЗА 25 ГОДИНИ НАРОДЪТ НИ Е СМАЧКАН ОТ ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА.ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДЪХНЕ КУРАЖ И ВЯРА!! ИМА НАРОДНА ПОГОВОРКА.ЧЕ СЛЕД ЛОШОТО ИДВА ХУБАВОТО!! НО КОГА.КОГА??

Miglena Spasova
Тази статия ме разплака - толкова изстрадано е написано. Безмълвна съм.

1 (?)
ВРЕМЕ Е НИЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПОИСКАМЕ СМЕТКА. СМЕТКА ЗА ТОВА, ЧЕ БЕЗ ДА ПИТАТ СУВЕРЕНА НА БЪЛГАРИЯ ПРИВАТИЗИРАХА , РАЗГРАБВАХА И РУШАХА. В БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ- ПО КОНСТИТУЦИЯ ТЯ БЕШЕ ОБЩОНАРОДНА. ВРЕМЕ Е ДА ПОТЪРСИМ СМЕТКА ЗА РАЗПИЛЯНОТО СПЕЧЕЛЕНО ОТ НАС БОГАТСТВО И ДА ЗАЩИТИМ НАСЛЕДСТВОТО НА НАШИТЕ ДЕЦА!!!! ВРЕМЕ Е ДА ПОТЪРСИМ СВОЕТО, НАНЕСЕНИТЕ НИ ЩЕТИ И ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ!!!!! БРАВО, ГОСПОЖО МАРИНОВА!!!! МОЖЕ БИ СЪЗДАТЕЛКИТЕ НА ЖИВОТА- ЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕМ ПЪРВИ!!!


Мей-мей 
Много добре написано,но какво ще направи авторката или някой друг конкретно и то не в бъдеще,а сега?Ако има конкретни предложения ,много хора и аз включително ще ги подкрепим.Видя се ,че от многомесечните протести ,нищо не излезе.Няколко от разпознаваемите лица на протестите, се разходиха да подрънкат пред телевизиите или се уредиха на някакви службички.Дайте конкретни предложения!


Симеонова
Май дойде времето да се съберем "обречените",защото друг път няма ! А ние сме много !


Rosica Marinova

Мили приятели!
Благодаря Ви за подкрепата и че се присъединихте към Майчиния вик
срещу продажните,корумпирани и недосегаеми управляващи политици.
Гняв срещу несправедливостта и беззаконието.
Уморих се да се боря с Българските Вятърни мелници
Уморих се да издигам Правдата на пиедестал и той винаги да рухва.
Уморих се,да съм майка без стойност.
Уморих се,да живея в държава без Национални ценности.
Боли ме,за погубените поколения на Прехода.
Боли ме,че България загива.

Мили приятели,нека се Обединим и да Победим.
Време е -да създадем едно силно национално движение-за да напомняме на всички които се чувстват уютно във лоното на властта-те трябва да служат на Народа си.

Глас Народен
Глас Божий!
Поклон
Ваша Росица Маринова-Варна




Нашите насърчения ние подкрепяме с поредната серия разсекретени автентични документи,съпридружаващи споделения душевен стон на една истинска Българка!
Дешифровката на документите извършваме с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога



ДОСТОЙНО ЕСТЬ–ЛЮБИМАТА ЦЪРКОВНА ПЕСЕН НА АПОСТОЛА ЛЕВСКИ, ИЗПЪЛНЯВАНА ОТ НЕГОВИЯ ПРА–ПРАВНУК,БЪЛГАРСКИЯТ ПАТРИАРХ НЕОФИТ
 

Чуйте всички Боговдъхновени и помазани от Святият Дух изпълнения на Патриарх Неофит от албума му ЖИВОТ И ПЕСНОПЕНИЯ !

ЖИВОТ И ПЕСНОПЕНИЯ на=
ПЕСНОПЕНИЯ на Ежуа и Богиня Диана

ДОСТОЙНО ЕСТЬ е любимият хвалебствен църковен химн на Апостол Васил Левски,с Божественото изпълнение на който прониквал до душите на хората.
Където и да отиде, Апостолът първо отивал в черковата, целувал ръка на свещеника и се включвал в службата. Запявал ДОСТОЙНО ЕСТЬ с божествения си глас.Всички затихвали и го слушали в захласно вцепенение.След службата започвало заседанието на комитета,която основна секрална свръхсекретна част е било посвещението в тайната на съзаклятието,за което ги подготвял с песента. 
Но не само с песенното изпълнение пленявал и въвеждал в съзаклятието поканените от него хора в комитета–песента само подготвяла Душите ѝм за разтърсвашата катарсизна и блага,и страшна вест,с която Апостолът ги просвещавал вече невъзвратимо и необратимо в огнената саможертвена тайна!
След песента Левски се легитимирал чрез разшифроването на името на песента като Първосвещеният Божи и династичен законен царски потомък и наследник на Божия Български трон и царство,и разкривал на съзаклятниците,че те са също негови сродници–генетични потомци на Исус и Мария Магдалена–Богородица,което документирал със свръхсекретният списък на свещената генеалогия на Исусовото родословие,предаден на пра–пра–...прадядо му Паисий от неговият баща–Йерусалимският Патриарх Хрисант,
(за което сме ви посветили в ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -ЧАСТ 2  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,и в други наши документи)
който списък достига до Левски чрез Г.С.Раковски,който е Духовния учител и посветител на Левски.
В потвърждение посвещавал съродствениците си–Братята от Исус и Мария Магдалена, и в основните послания на култовите химни 
ДОСТОЙНО ЕСТЬ
,както и на ИЖЕ ХЕРУВИМИ. 
След службата провеждал сбирката на комитета.

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Дете на Исус и Диана
ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Син на Тати Иса и Диана
ДОСТОЙНО ЕСТЬ=
Десата на Иса и Диана

ИЖЕ ХЕРУВИМИ=Бох Ежуа и Мария
 потомци на Бог Исус и Мария (Магдалена)

Иже херувими тайно образующе... 

ИЖЕ ХЕРУВИМИ ТАЙНО ОБРАЗЬУЮЩЕ=
ИЖЕ ХЕРУВИМИ ТАЙНО ОБРАЗУЮШТЕ=
Дете(потомък) на Зар Бог Ижуш и Бохиня Мария=
Деца,(потомци) на Цар Бог Исус и Богиня Мария


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Основният документ на изповедта на Росица е архивиран в призивното заглавие
"Апостоле,време е!България те зове!",
в който документ самият Светец Апостол Васил Левски е имплантирал Българските Богове чрез Свещения шифър,и го е внушил на на авторката!

АПОСТОЛЕ ВРЕМЕ Е! БЪЛГАРИЯ ТЕ ЗОВЕ!

АПОСТОЛЕ ВРЕМЕ Е=
Бог Иса Дуло и Богиня Мария=
Бог Иса и Богиня Мария–
родоначалниците на Дуло

БЪЛГАРИЯ ТЕ ЗОВЕ=
Богиня Диана и Иза България–
Богиня Диана,Мария Магдалена и Исус са Бълга
ри!


АПОСТОЛЕ ВРЕМЕ Е,БЪЛГАРИЯ ТЕ ЗОВЕ=
БЪЛГАРИЯ ЗОВЕ  Богиня Диана Мария и Бог Иса Дуло

АПОСТОЛЕ ВРЕМЕ Е,БЪЛГАРИЯ ТЕ ЗОВЕ=
АПОСТОЛА е от Богиня Диана Мария и Бог Иза Българина–
Апостолът Левски е прекият династичен потомък на Бог Исус и Мария Магдалена от златната първосвещена тяхна родова линия на династията Дуло
 
Повтарящият се призив към Апостола и Българите ВРЕМЕ Е,е скрит призив към Властелинът и Господарят на времето и пространствата–Богиня Мария,Богородица, Мария Магдалена,Която движи всички събития по подготовка на Българите и чрез тях всички хора за скорошното Явяване на Българските Богове,че е крайно време вече да се изяви в открита защита на Българите!
Не казваме ИДВАНЕ,защото Те Са постоянно в невидимо присъствие около нас!:

ВРЕМЕ Е=Богиня Мария

ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ИДВАТ=ДА ИДВАТ Богиня Мария и Ешуа Трака


НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН!



НЕ СЕ СРАМУВАЙ=Бог Исус и Мария

НЕ СЕ СРАМУВАЙ,ЗАЩОТО СИ ПОТОМЪК на=
ЗАЩОТО СИ ПОТОМЪК на Бог Исус и Мария

ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН=Диана и Чар Исуш Българина

ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН=БЪЛГАРИТЕ са от Диана и Чар Исуш

ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН=ДА СЕ НАРЕТШЕШ БЪЛГАРИН=
Дете на Шар Исуш Българина–
ти си дете на Цар Исус Българина–Българите са деца на Цар Исус Българина 
Никога не пропускайте култовото обръщение О,НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ! преди култовия упрек и назидание ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН!

В него Свети Паисий–Посветеният пра–...прадядо на Васил Левски,е скрил най–преследваната и най–сакрална тайна и истина на човечеството през Новата ера,а именно,че Бог Исус и Богинята Майка–Мария Магдалена,Са Българи,и че Българският народ е съставен половината от феноменните генетични потомци на Исус и Мария и от потомците на Техните верни Апостоли и последователи,намиращи се в постоянното юдово хищническо обкръжение на другата половина на народа–враговете и душманите на Божия народ,голяма част от които мерзавци и мръсници се подвизават ясно и скрито различимо и в блог.бг!   
За пореден път ви разсекретяваме епохалната тайна на израза НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ, като висш свръхсекретен документ на Българската родова памет и история за Божествения произход и статут на Българите,а също така и като христоматийна показна учебно–методическа  демонстрация на техниката на кодиране и декодиране на шифрованите документи с помощта на Свещения шифър.
В израза деанаграмираме(разместваме местата) на пълнежните кодировъчни назали "Н" от НЕРАЗУМНИ в ЮРОДЕ и с лека фонетична козметика и корекция на гласните по основните правилата на Свещения шифър,получаваме зашифрованото в израза послание: 

НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ=
РАЗУМ ННЮРОДЕ=РАЗУМ НАРОД=ИЗАМАРИЕ НАРОД=
Народ на Иза и Мария=Народ на Исус и Мария


НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ=Народ на Иза и Мария=Народе на Исус и Мария



А сега спрете Боговдъхновеното песнопение на пра–правнука на Свети Апостол Васил Левски,защото към призива на Свети Паисий и на отчаяната изповед и зов на Майката и Българката Росица Маринова за Спасението на България,се присъединяват и жертвените потомци на Исус и Мария Магдалена от ЕПИЗОД с огнените слова на grigor balharaov под клип на песента в YOU TUBE  
 

https://www.youtube.com/watch?v=bBH0S1f9jAE
ЕПИЗОД       ХАЙДУТИ     
        
grigor balharaov  


СЪБУДЕТЕ СЕ,НАРОДЕ,ОТ ПОЛИТИЦИТЕ КРАДЛИВИ,КОИТО ВИ УПРАВЛЯВАТ КАТО РАЯ ЗАБЛУДЕНА!
БЕЗ ИДЕAЛИ И НРАВИ ВЪРВИТЕ В НЕЗНАЙНОТО БЪДЕЩЕ.
КЪДЕ СИ,АПОСТОЛЕ,ДА НИ ПОВЕДЕШ КЪМ СВОЯТА ИДЕОЛОГИЯ ЗА ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО!
ДА СЪБУДИШ ТОВА МАРГИНAЛНО ОБЩЕСТВО,КОМУТО ИДЕАЛИТЕ СА МУ МАТЕРИАЛНОТО ЩАСТИЕ И НИЩО ДРУГО,И ПАИСИЙ ДА СЕ ПРОВИКНЕ:

–О,НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ!ОТ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БОЛГАРИН!?

И ДА ПОМНИШ СВОИТЕ ВЕЛИКИ ХАНОВЕ И ЦАРЕ ВЛАДЕЕЛИ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА!!!!!

И целия свят с Любов!–добавяме ние

Ей,изчадия Божии,гледайте само,каква ненавист,омраза и презрение породихте, генерирахте и акумулирахте само за исторически незначителните 25 години в иначе толкова дълготърпеливите,благи и любящи хората Българи от Божия народ,безкрайно простителни и толерантни към поробители турци и хиени гърци,към потурчени българи, обезродени българи,към цигани,към евреи,сърби,руснаци,изродени европейци и американци и какви ли не други тракийски полуфабрикати,генетичен и духовен продукт на Българите,създали ги,цивилизовали ги и обгрижвали ги с Бащина и Майчина Любов,а те ръфащи като бесни псета от агонизиращото му тяло живо месо от плътта му,тръгнаха да затриват Божия народ окончателно!
Давате ли си сметка,какво си натворихте и в ескалация продължавате да творите сами отгоре си!

Жална ви майка,мерзавци,мръсници и мекерета анти–Български,анти–Исусови,анти–Богородични,анти–Човешки,Богоборци и Богупротивни!
Акъла ни се взема отсега с каква погнуса ще ви вадим от катраня,и изпитваме  съжаление към вас,защото и вас ще трябва да спасяваме според отредената ни мисия!

Затова за пореден път не си спестяваме "суперлативите" и квалификациите към вас,които сами си изработвате упорито в Българската народопсихология и душа–за да ви покажем за пореден път в какво умерзнение сте в очите и душите на Българите, както и да ви покажем за поредния път,че в тия квалификации е и шансът ви за осъзнаване и спасение,ако откриете и познаете в тях Българските Богове и се покаяте и преклоните пред Тях!
Защото затова сте и БОЖИИ ИЗЧАДИЯ,защото сте Божий инструмент за духовното, физическото и всестранно закаляване и подготовка при екстремални тежки и сурови реални условия на Българите за Духовни водачи и Властелини на всички народи!

БОЖИЕ ИЗЧАДИЕ=ЧАДА на Бог Ежуа

ЧАДА на=на Ешуа и Диана–на Исус и Мария Магдалена

БОЖИЙ ИНСТРУМЕНТ на=на Исуж и Богиня Диана Матара

НЕНАВИСТ към=към Богиня Дианаи Иса

ОМРАЗА към=
към Мария и Иза

ПРЕЗРЕНИЕ към=
към Вер(Змей) Зар=към Царете Змейове
към управниците от всички страни,Божии потомци от Българската змейска династия Дуло,тотално суспендирали Вселенската конституция на Исус и Мария за Любов,Братство и Мир между хората и народите! 

СУСПЕНДИРАМ=Исус и Богиня Мадара
безумци,суспендирате–сиреч преустановявате,прекъсвате,спирате,отменявате, премахвате,унищожавате Божият Всевселенски закон и правила!!!Безумци!!!

МЕРЗАВЦИ=Мария и Бог Исуз
МЕКЕРЕ=
Кан(Жрец) на Мария–изродени Божии феноменни жречески потомци!

Проумявате ли–изродени Божии потомци,където ви е и единственият шанс!

МРЪСНИЦИ=Мария и Исус
МРЪСНИЦИ=МРЪСНИТСИ=Деса на Мария и Иса–Деца на Мария и Исус
МЕРЗОСТ=Исуз и Матара
УМЕРЗНЕНИЕ=
Мария и Иза

Проумявате ли–изродени,но Божии,и то потомци генетични,единственият си шанс! 

ЗАЩОТО ИМАТЕ ВСЕ ОЩЕ ШАНС!


ШАНС=Исуш

ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС=
Сина на Тати Исуш и Богиня Диана
Божият Син,Спасителят

ОСЪЗНАВАНЕ=Бог Исуз
СПАСЕНИЕ=Бог Исус
СПАСЕНИЕ=
Сина на Бог Иса

С ПОГНУСА=Бог Исус


Българи и българи,за всички вас разсекретяваме епохалната свръхсекретна тайна на Българския Божи род и народ,вложена в саможертвения култов девиз СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ,с която Свети Апостол Васил Левски организира Българите за нашето Освобождение от тиранията на турското робство,и с която хиляди Българи отидоха жертвен свинец и туриха главите и живота си на Свещения олтар на Българското Възскресение и Освобождение!

ДЕВИЗ=Богиня Диана и Иза–Богиня Диана и Исус

Пуснете отново песента ХАЙДУТИ на ЕПИЗОД
и четете огненото слово и послания, които ни изпращат нашите Пресвяти Деди и проумейте величието на саможертвения ѝм подвиг,за да ни има сега нас и за да се вдигнем за Спасението на Българите от съюзилите се световни анти–Български душмани,за да спасим и Човечеството,за която мисия сме подготвяни в най–екстремални условия хиляди години!
В 3:45 минута от клипа се появява епичният и страховит символ–верую и жертвен идеал на Предците ни,с което те са заставали съзнателно и умишлено доброволно на разпятието на кръста на категоричното неизбежимо обещание и орисване да придобият СВОБОДА или СМЪРТ!
Поставете се вие на тяхно место и се представете в ролята на нашите пра–Родители само преди 5–6 поколения време,тръгнали на сигурно осъзнато заколение!
Заколение,но не на послушна и овчедушна рая в скотобойната,а на осъзнали се и жертващи се възкръснали Божии потомци за да ни има сега всички нас!
И всички са гледали,шептяли и изживявали в разкъртващ катарзис тия страшно величави две слова,и въпреки че само Левски и тесен кръг Посветени от него са знаели истинския ѝм скрит свещен смисъл в тях и чутовно последствие от саможертвения акт–че веднага придобиваш нов Вечен живот и Безсмъртие в Божия реален свят,те са тръгнали подир Божи повик и свещено родово задължение! 

Апостолът на Свободата тури в тия сакрални две слова единственият изход и награда на тръгналите подире ѝм–наградата на Българските Богове,имплантирани във венеца на Свещения Български език и  Слово,за придобивани на Светейши статут с Вечен живот и Безсмъртие,и преминаване в Божията небесна армия,подготвяща Явяването Ѝм и Съдният ден!

СБОБОДА=Иса Бог и Богиня Диана–
Бог Исус и Богиня Диана–Богородица


СМЪРТ=Иса и Матера–Исус и Майка Мария Магдалена

СБОБОДА ИЛИ СМЪРТ=
Бог Исус Ел (Змей) и Богиня Матара Диана 

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ=Син
(потомци) от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ=
Сина от Дуло на Бог Исус и Богиня МатараСпасителят!


image
image

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара–Исус и Майка Мария Магдалена

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ечуж и Богиня Диана=Бог Исус и Богиня Диана

СВЕТЕЙШИ СТАТУТ=
СТАТУТ на Син на Богиня Диана и Ешуа
саможертвени потомци на Исус и Мария Магдалена

СВЕТЕЙШИ=Богиня Диана и Исуш
даряващите във висшия Божи сан Български Богове,Които с тази сакрална комбинация ни водят на Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА,където се извършва сакралната церемония по акта на придобиването на статута и освещаването на Светиите

СВЕТЕЙШИ=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН–храмът Божий в Ямбол

БОЖИЯ НЕБЕСНА АРМИЯ=
Бог Исуж и Богиня Мария

**************************************************************************************************************

Продължаваме с разшифроването на възлови понятия и изрази,вложени Отгоре в отчаяната изповед и зов на Росица

ИЗПОВЕД пред=
пред Иза Бог и Богиня Диана=пред Бог Иза и Богиня Диана

image

Разсекретяваме документите,вложени от Левски във висшия му идеал и мечта
ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА

РЕПУБЛИКА=
Бог Бълкария=Бог Е Българин
свиквайте с тази сътворенческа характеристика на Бог,която е еквивалента на предизвикалия толкова насмешки и подигравки култов възглас ГОСПОД Е БЪЛГАРИН!,с който Боговете ни ни подготвиха за предстоящите епохални разкрития!
Тази характеристика  доразсекретяваме и като Богинята е Българка:

РЕПУБЛИКА=
Богиня(Богинята Майка) е Българка–Мария Магдалена

ЧИСТА РЕПУБЛИКА=РЕПУБЛИКА на Исуч и Диана=РЕПУБЛИКА на Исус и Диана
ЧИСТА РЕПУБЛИКА=Богиня Диана и Исус са Българи!!!

СВЯТА РЕПУБЛИКА=РЕПУБЛИКА на Иса и Богиня Диана
СВЯТА РЕПУБЛИКА=
Бог Исус и Богиня Диана са Българи!!!


ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА=ТШИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА=
РЕПУБЛИКА на Теса на Богиня Диана и Исуш=
РЕПУБЛИКА на Деца на Богиня Диана и Исус
 
 

ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА на=на Деца на Богиня Диана и Бог Исус Българина
ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА на=на Българите,Деца на Богиня Диана и Бог Исус 
ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА на=на
Сина на Богиня Диана и Бог Исуш Българина


Достигнахме до свещеното понятие и дума ОТЕЧЕСТВО.
 Понятието е натоварено със съкровени емоции и асоциации за всички хора в екзотеричния му прочит и смисъл,формулиран като страна,където си роден и отрасъл, но на Свещения Български език думата носи за Посветените Българи и тайната и истината за страната,която е сътворенческото место на Боговете и на техните деца–човеците,както и на синтетичните био–продукти,био–роботи,формулирани като "тракийски племена",разселени за заселването на цялата планета,и която информация разсекретяваме сега:

ОТЕЧЕСТВО=ОТЕТШЕСТВО=
Тати Исуш и Богиня Диана–


ОТЕЧЕСТВО=ОТЕТШЕСТВО=
Дете на Исус и Богиня Диана–
Обетованата Земя,Раят на Земята,където е започнало строителството на планетата и е заченато човечеството  
 
Ще разсекретим само един документ от диалектния Български език,наречен "руски език",който ще свидетелства категорично,че България на Балканите е Отечеството на предците на всички племена по света,в дадения пример и на руските и украинските траки. 

Справка в руската ВИКИПЕДИЯ: 

 
ОТЕЧЕСТВО или ОТЧИЗНА–това е родна страна
Понятието ОТЧЕСТВО и ОТЧИЗНА обозначава страната на предците,дедите на човека,а също така често има емоционален подтекст,означаващ,че човек изпитва към Отечеството  особено,сакрално чувство,което съчетава Любов и чувство на дълг(патриотизъм) 
РОДИНА произхожда от славянската дума "родина",което е место на раждането.

Думата ОТЕЧЕСТВО,ОТЧИЗНА,в древноруския и средно–великоруския език до 17 век означавала не само "страна на предците,на бащите",но и "род","избрана страна" и "наследствени,родови права"!
ОТЧИЗНА на украински е ВIТЧИЗНА,на полски–ojczyzna(ОДЧИЗНА) 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 Голяма работа са братушките–"ДРЕВНОРУСКИ,СРЕДНО–ВЕЛИКОРУСКИ..." език–колкото и да са лъгали за Българското сътворенческо цивилизационно величие и история и крадяли и вземали от нас,и преписвали и преписват за тяхна история и величие,колкото и да продължават да крадат и да лъжат,не могат да стигнат и частица от нашето величие,щото то си е Божие и не може да се придобива по никакъв друг начин,освен по наследствен Божествен път,и не могат въобще да прикрият,че целият ѝм етносен произход е на тракийско племе,а всичкият ѝм културен и цивилизационен фундамент,постройка и настройка са от Българският Божи генетичен феноменен духовен и интелектуален имплант сред тях!

Няма такова нещо в истинския исторически свят като ДРЕВНОРУСКИ,СРЕДНО–ВЕЛИКОРУСКИ и др.подобни езици,етноси,култури и алабализми!

Има само ДРЕВНОБЪЛГАРСКИ,и то Сътворенчески Български език,защото Българският език е езикът на Бога Творец и на Богинята Майка Творец,които са Българи,и защото Българите са тяхната жреческа свещеническа първородна каста.

Има само един ВЕЛИК език,и той е Българският Сътворенчески език–перманентно преследвана тайна,но скрита на най–видното место на Велико–руския език и на имперската антиБългарска Велико–руска политика–в грандоманското дефиниране на понятията и превъзнасянене на Русия и всичко друго руско като ВЕЛИКИ!
Защото точно ВЕЛИК в руския език е фундаменталният Български етносен словесен корен–ВЕЛИКИ,ВЕЛКИ,ВОЛКИ,ВОЛГИ,ВОЛХИ,БОЛКИ,БОЛГИ,БОЛХИ,БУЛГИ,БУЛХИ,
БАЛКИ,БАЛХИ,БАЛГИ=БЪЛГАРИ!,който корен не може никой по никакъв начин да изтръгне!

ВЕЛИК=
БЕЛИК=БЕЛКИ=БАЛКИ=БЪЛГАРИ 

ВЕЛИКО–РУСКИ език( култура,история,територия,народи...) =
Български Руски език,култура,история и всичко друго,
 е Български цивилизационен продукт,произведен след падането на България под турско робство без прякото методическо и административно ръководство на Метрополията България,но с постоянното участие във всички процеси на Българският феноменен духовен имплант,както и на Българския аристократичен и управленчески елит на всички възлови места и позиции на руския народ и култура! 
 
Разшифровката по–горе на обследваната дума ОТЕЧЕСТВО,която на руски е абсолютно същата Българска първична дума,категорично показа,че е анаграмен  имплант на Българските Богове,а разшифровката и на другата Българска сакрална дума–ОТЧИЗНА,оставена за съхранение в Българския диалектен език–руския,е следващият Български секретен документ,които руснаците ревностно пазят,за да документираме ние сега,че Отечеството или Отчизната на руснаците,и по–точно на техните Предци,Отци и Деди,е Свещената Тракия и България на Балканите!

ОТЧИЗНА=Тиана и Изуч=Диана и Исус
ОТЧИЗНА=ОТТШИЗНА=Тати Изуш=Тати Исус
ОТЧИЗНА=ОТТШИЗНА=Дете на Изуш=Дете,Деца,Потомци на Исус 
 

Разбира се,че и Отечеството на Предците на Полските Траки,е Свещената Тракия и България,който свещен родови документ те са зашифровали в това слово:  
 
ОДЧИЗНА=Диана и Изуч=Диана и Исус

Затова и полските траки се самонаричат ПОЛКИ,а страната си–ПОЛЬСКА!

ПОЛКИ=БОЛКИ=БЪЛГАРИ

за да се знае,чие племе и генетичен и културен продукт са! 

ПОЛЬСКА=Полка Иса=Болка Иса=Исус Болка=Исус Българина 
ПОЛЬСКА=
ПЕЛАСКИ=Полки на Иса=Балки на Иса=Българи на Иса 
 
А нещастните украинци,които сега американци и юдо–европейци в пъклен адов план сега заедно избиват и насъскват срещу руските си братя,са подложени на този директен геноцид,защото и те са от същото тесто и мая,което се доказва с един от безчетните Български документи сред това наше Българско–Тракийско нещастно племе–още малко време,докато си го вземем скоро и него под Майчиното ни и Бащино крило! 
 
ВIТЧИЗН=
Богиня Диана и Изуч=Богиня Диана и Исус
вижда се,че веднага документите за възвръщане към Свещената Българска империя постъпват при Българските Богове,а Те от своя страна веднага ги завеждат в деловодството на Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол:

ВIТЧИЗНА=ВИЧИЗТЕН=БЕЧИЗТЕН=БЕЗИСТЕН

Видяхте ли с каква елегантна администратимна хватка Боговете ни показаха за пореден път къде е и кой е Първосвещеният им град и храм!  

Че толкова много пъти вече Те директно ни го показват и документират,че вече се вижда отпръв поглед и с невъоръжено око и специално просвещение,вижда се безапелационно и от самия показващ израз ВИЖДА СЕ!
Вие само си турете пълнежния кодировъчен назал Н 

ВИЖДА СЕ=ВЕЖИСДЕН=БЕЖИСДЕН=БЕЗИСТЕН

А от БЕЗИСТЕНА най–ясно СЕ ВИЖДА пътя и се стига пряко до Българските Богове: 

ВИЖДА СЕ=Богиня Диана и Исуж=Богиня Диана и Исус 

 
Няма да пропуснем да си вземем веднъж за винаги и "славянската" дума РОДИНА и всички "славянски" думи веднъж за винаги,и самият мистичен термин СЛАВЯНСКИ,за да се знае ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ,че всичко славянско е 100% Българско!  

СЛАВЯНСКИ=Исус Балка=Исус Българина
СЛАВЯНСКИ=Балки на Исус=Българи на Исус
СЛАВЯНСКИ=Балки на Сина на Иса

Българите,които Синът на Исус–Спасителят,ще си прибере отново в Свещената Българска империя!Всичките славянски племена,жигосани с неизтриваемият печат като Змейове=СЛАВИ,СЛАВЯНИ!

–Ясно ли е на всички веднъж за винаги,че и веднъж за винаги са пак винаги Българските Богове?

ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ=
Богиня Диана и Бог Изуж=Богиня Диана и Бог Исус,
както и че веднъж за винаги е бил,е,и ще бъде Българският Божи Ген!

ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ=
Гена на Богиня Диана и Бог Исус 

Както и че веднъж за винаги ще бъде винаги Божият Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА! 

ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ е=ВИНАГИ е ВЕЖИЗДЕНА=ВИНАГИ е БЕЗИСТЕНА


А славянската дума РОДИНА е свещената сътворенческа райска земя на всички човеци и племена,която е Раят!

РОДИНА=РАЯТ=ТРОЯ,
за която митична страна в лек анаграмен код,за да не я намерят лесно непосветените, не е свършвала никога перманетната война за владението ѝ!

А къде е Рая–пита една наша култова и скъпа за душите ни песничка за свещената река на Богородица–Ропотамо,и сама ни казва в прав текст:
Всеки знае–той е в нашата страна! 

ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕНРАЙ=ЗЕ МАРИЯ=Иза и Мария–Исус и Мария

щом и песничката твърди,че Раят е в България,пък и Исус и Мария на чист Български език ни казват,че истинският Сътворенчески Рай е в България и се разбира само на Свещения Българския език чрез Свещения шифър,нямаме основания да не им вярваме! 
 
Същото ни казва и самата Мария в амплоато и маската си на Богородица,чрез името на Свещената ѝ река Ропотамо:

РОПОТАМО=Богиня Матара=Богиня Диана Мария–Богородица,Мария Магдалена  

А къде е Рая всеки знае–
той е в нашата страна! 

 
ЗА ДА НЕ Я НАМЕРЯТ=Диана Матара и Иза
ЗА ДА НЕ ГО НАМЕРЯТ=Гена на Иза и Диана Матара 

 
Към свещеното слово ОТЕЧЕСТВО ще добавим и синонимното му обяснение от руската Википедия като МЕСТО НА РАЖДАНЕ,за да документираме със същия документ,че това митично сътворенческо место за раждане на всички човеци,да не говорим само за руснаците,е пак в Тракия и България,сиреч Земният Рай! 

МЕСТО НА РАЖДАНЕ=Исуж и Диана Матара
МЕСТО НА РАЖДАНЕ=
Рая на Исуж и Диана Мат

И щото стана дума и за ПАТРИОТИЗМА–и него в декодера обезателно!

ПАТРИОТИЗЪМ=Богиня Матара Диана и Иза=Богиня Матара Диана и Исус
ПАТРИОТИЗЪМ
=Братя от Иза и Мат
– Братя от Исус и Майка Диана–Българите!


ИСД




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
20.02.2015 00:16
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. joro6 - Няма истина без доказателства.
25.02.2015 12:05
"Левски ни остави на жертвена служба единствения си син-Петър Дънов,който има четири сина и две дъщери.Георги Димитров е първородният му син,а Омраам Микаел Айванхов,основал Бялото Братство във Франция,е вторият му син... $Левски ни остави на жертвена служба единствения си син-Петър Дънов,който има четири сина и две дъщери.Георги Димитров е първородният му син,а Омраам Микаел Айванхов,основал Бялото Братство във Франция,е вторият му син... Много ще се радвам ако зад тези твърдения се появят и малко доказателства. Това е необходимо, особено за паметта на Георги Димитров, чиято личност е подложена на тотално отрицание.Това важи в известна степен и за Дънов, докато за Айванхов много малко хора знаят.
цитирай
3. bezistena - Няма истина без доказателства,а всички доказателсгва са в Иса и Диана(ИСТИНА) !
25.02.2015 15:10
https://www.youtube.com/watch?v=DXOSWlcox3Y
Емил Димитров –––––––Ако си дал

АКО СИ ДАЛ=Кан на Иса Дуло=Кан(жрец) от Дуло на Иса–
феноменен жречески потомък на Исус от рода Дуло

Емил Димитров–внук на Петър Дънов,по линия на..."Търсете идола",както пеят във Франция!

...ти закъсняваш,
понякога Истино,
но винаги идваш,
идваш при нас!

ИСТИНА=Иса и Диана

Емил Димитров–правнук на Левски и внук на Петър Дънов,сега реален действащ Светец.
А синът на Дънов–Георги Димитров,е великомъченик и жертвен праведен Българин,който сам ще каже истината за себе си,защото е също реален действащ Светец заедно с Баща си и Дядо си Левски,а Светците са постоянни гости и съекипници на нашия екип!

"И нищо тайно,няма да остане скрито,и всичко тъмно ще се освети...!"

Не чакайте всичко наготово,а се въоръжете със Свещения шифър и тръгвайте из информационните лабиринти на скритата Българска история–бедна ви е фантазията,какви неща ще откриете с помощта на Исус и Мария в окултния информационен канал и архив!

Благословение за адаша на Димитров,и си разрови и ти,Приятел,малко официалната генеалогия,ползвай и Шифъра...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674529
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!