Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2017 08:38 - Новите коми, наци и Левски, например
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2188 Коментари: 6 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

... и за Левски например, защото оня ден, на 19 февруари 2017г., се навършиха 144 години от неговото обесване, а през юли ще се навършат 180 години от неговото рождение. И например, защото не е по силите ми да опиша всичките престъпления, подлости, злини, които българските комунисти донесоха и носят на България за последния век. Тази 2017-та година се навършват и 100 години от тяхната ВОСР. 

Други историци да пишат подробно и обстоятелствено за векове назад. Знаете, казвал съм го хиляди пъти, аз съм само летописец на моето време. Онова време, което минава пред очите ми. Тъй че очаквайте да ви разказвам само за това как днешните комунисти се опитват да приватизират Апостола. Обличайки го в националистическа носия! Защото няма как да го облекат в комунистическа – Левски не е написал като Ботев “Символ-верую на българската комуна”, та някак да бъде извъртян в комунистическа посока. Е, на тази плоскост има “малка” опасност новите хитлеровци да нападнат новите сталинисти, ама това, освен че не е мой проблем, ме и радва. Защото във войната на едни престъпници срещу други престъпници има и нещо хубаво – намалява тяхната популация.

Те, комунистите, обичаха Него, Васил Левски, толкова, колкото се любеха с Църквата, например. Ако можеха, щяха да ги убият немедленно, ама не им стигна времето. Успяха само да поругаят иконите и да ги обезличат в народната памет, та днес се налага отново да се запознава Обществото ни с Бога и новите деца да дават почетни караули пред паметниците. Засега пред тези на Левски, но ще се върне времето и пред паметниците на партизаните им, мислят си. Убеден съм. Само че, ако един бог нарежда на последователите си да премахват физически и душевно противниците му сред останалите хора, то той не е Бог, а обикновен боклук.

Сега да ви кажа, че има още една конкретна причина за този постинг. Пролетта идва, предстоят великденски пости и какво друго да правя, освен да си почиствам чекмеджетата. Шегувам се. Намерих няколко прибрани файла с комунистически изцепки за “новия Левски” от миналата 2016 година. Събирал съм ги и подреждал преди година и не съм ги представял досега на вашето внимание. Защо да стоят по файловете ми. Освен това новите комунистически изцепки от 2017г. са същите глупости и лъжи на същите червеняци. Можете като домашна работа сами да се уверите в това. Само трябва да отворите днешния БЛОГ.БГ.

Започвам:

18.02.2016 - Народе! – стихотворение / Автор: hadzapi

Застроиха земята, Василе. Асфалтираха твойте мечти. А февруари се дръпна безсилен и се скри, по-виновен се скри. / Издълбаха небето, Василе, ще достигат навярно до Бог, да го молят за друго бесило, че не стига един лъвски скок. / Днес не стига, не стига, Василе, да си лъв трябват много коли и пари трябват много, Василе, не мечти, а пари, а пари. / Днес не пеят за тебе, Василе, пее някакъв мургав Васил, за жени и мъже, по бикини, кой се влюбил и кой се напил. / Е, дано да не гледаш, Василе, за какво си се борил до кръв, че останал би сляп и безсилен, че наметнал би сам смъртна връв.”

Отвратително, отвратително гадно е комунисти от “безсмъртния полк на Путин” като другаря  Hadzapi баш, да жалят от името на българите в нова демократична България, при това от името на Левски!, забравяйки убитите техни жертви по времето на славния Девети, последвалите 45 години извън Европа и Света, когато самия Левски беше хванат в комунистически плен, че и до днес. Но комунистите са си такива, откак са глави вдигнали. Наглостта е втората тяхна “добродетел”, която става първа, когато им отнемат пистолетите!

Добавих “и до днес”, защото съм впечатлен от наглостта на другарите в новия НС около Корнелия Нинова, които гордо представят за “ново лице” Тома Томов. Бащата на когото е бил началник на концентрационния лагера в Белене по времето на БКП и НРБ! И за когото синът Томов някак нежно, вчера буквално по bTV в “Ах, тази събота и неделя”, уточняваше, че баща му бил САМО директор на затвора за криминални престъпници в Белене. От какво толкова да се бил срамувал?!

Отговор на този въпрос – От какво толкова да се срамува?, получихме само след няколко часа. Има едно предаване “Провокативно” по Bulgaria ON AIR. В днешното му издание водещата Милена Фучеджиева интервюира един журналист, (Иван Бутовски) разследващ точно тези исторически факти около лагерите на смъртта. Той съобщи нови, всъщност неразказвани стари факти по Делото срещу ръководителите им, специално за Ловеч и Скравена. (Което многоуважаемият Иван Татарчев нарече “делото на моя живот”, но не успя да го завърши. Закри го лично преди “да го отвори”, защото 5 дни преди явяването си в съда Мирчо Спасов предвидливо умря. Ето ти още един “случай Антонов”, драги Крумбелосветов!) Та, Бащата Томов, като директор на затвора за криминални в Белене, си назначил секретарка, 19-годишна красавица тогава, на име Юлиана Ръжгева. След няколко години я командировал(?), заедно с подчинените си служители Гогов и Газдов да организират трудовия лагер за криминални(?) типове в Ловеч, а след това и в Скравена. Лично аз научих за себе си за първи път, че лагерът в Ловеч бил в началото общ, мъже и жени карашик. После жените били отделени в Скравена, където Юлиана се развихрила или успокоила, преценявайте сами.

А знаете ли, че Томов Синът е взел първите си уроци по английски език от един затворник в Белене, който специално за това бил освободен от маане по камъните с чука. Не можах да намеря в Мрежата какво е станало с този учител след като си свършил работата с Ученика.    

Прощавай, Дяконе, за отклонението...

18.02.2016 – ...След 143 лета ... / Автор: lidislidis

“След 143 лета, къде си Левски да ни видиш що сме достойни твой чеда в ръцете днес на ЕС и НАТО предали бащина земя, загърбили сме родно, свято и разпилени сме в света.../ По твойте стъпки вече крачат безброй ислямски племена, заливат ни отвсякъде и грачат че тяхна и Европа е била... / Навярно няма ти да ни познаеш за миг, ако ни зърнеш само, и няма много да се смаеш, че бил си на народ, без памет рамо. / А иначе, на думи сме най-първи и горди сме, че имаме от теб следа.... макар да леем още кърви и да се надяваме на Свобода...”

Знаете нали, че “българката” LidisLidis живее от години във Финландия, женена е там за някакъв Сиктир вара. Защо ли, като живее в страна членка на ЕС и НАТО, на нас препоръчва да ги напуснем? При това от името на Левски!

Прави отвратително впечатление как дърти комунисти се (ни) прехласват по чудесноте бъдеще в новия славен СССР, докато те и децата им отдавна сучат от омразния им Запад.

- Гледам Александър Симов, например, “новото лице” в листите на Корнелия Нинова и се сещам за Достена Лаверн, също женена за някакъв французин в Брюксел или Страсбург, и майка й Мария Пиргова.

- Чета за Иво Христов, също така “ново лице” там, в листите на БСП за предстоящите избори, и се питам какво му е новото, като и в момента е част от ръководството на сп. А-specto. Заедно с една много завързана мома Калина Андролова и приятелите й Мартин Карбовски, Кеворк Кеворкян и Петър Волгин. А до вчера Иво Христов беше в екипа на новия президент Румен Радев. После се сетих, че Румен Радев даде едно от първите си интервюта именно на Петър Волгин и ми мина.

- Споменах Иво Христов, та се сетих за Евгений Дайнов. Какво е общото между тия двама юнака, питате. Ами имали са щастието да се родят в семействата на посланици на комунистическа България в Белгия и Англия, съответно. А, и оня ден видях по една телевизия общо интервю на Мария Пиргова и Евгений Дайнов. Общо не само като физическо, но и като политическо мислене върху бъдещето на тяхната нова България. И отново се ядосах на отвратителните им тарикатщини.

Колко меко се изразявам, Дяконе.  

19.02.2016 - 143 години от гибелта на Левски / Автор: kunkata

“Как така: 143 години от гибелта на Левски? Той да не е загинал при катастрофа или инцидент? Дори Юксел Кадриев в последствие го нарече обесване- значи той е по-българин от всички останали....”

Коментар отдолу:

Kuschel - 08:54Поредния гнусен номер за преиначаване на българската история в турски интерес. След като Тиквата заяви, че застава твърдо на страната на Турция (срещу освободителката ни Русия, представи си), какво очакваш от по-малките тикви. Национални предатели. Всичките ще ги обесим публично за назидание.“

Я! Национални предатели? Да ги обесим публично! Всичките! - Те бащите им не успяха да избесят всичките, въпреки, че имаха всичко в ръцете си, та Кушльото щял да свърши ТОВА днес?! Не, утре. 

19.02.2016 - Позор за 43-тото НъСъ! Отчетоха 143 г. от обесването на Левски не в началото, а в парламентарния контрол / Автор: fascindoo

“А началото беше в 9 ч. за вот на недоверие към правителството, т.е. за вота на доверие към здравната ни еврейска гад Петър Москов и здравната реформа на правителството. Залата препълнена...Зад правителството и здравната реформа при гласуването застанаха 130 депутати - от ГЕРБ, ПФ, РБ, АБВ. Против и въздържали се ..., (няма значение) А в продължението в 13 ч., след като се наядоха, в започналия парламентарен контрол при почти празна зала, прочетоха декларация за годишнината на Дякона.”

Тоя пък... Чуди се по какъв повод да си направи “инсталацията”, не – “пърформанса”. Като своя кумир Сидеров, български патриот на съветска издръжка. Да ви припомня, нали чета вместо вас:

В първите дни на тази година, когато до заканата на Румен Радев към депутатите в дясната половина на Парламента, че ще ги разкара след една седмица, оставаха 8 дни, този Сидеров в декларация от името на ПП Атака поиска “да бъде осъден геноцидът на българите от 1393 до 1913, когато бипо убито половината от населението ни”.

Този, Сидеров имам предвид, толкова отдавна се прави на луд, че вече наистина стана такъв. Между двете дати има 5 века и половина?! Каква “желязна” логика! “Желязна” е в кавички, защото визирам “не човек, а желязо”. В тази връзка да попитам защо само до 1913-та, а не до 1990 година. И да дам своя отговор: Защото е на съветска издръжка!

15.7.2016 15:17 - Става много интересно,как ли ще се извъртят нещата.Ще поживеем и ще видим. Автор: koshava

ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ПОДБОРА И СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО ОБУЧЕНИЕ НА КАДРИ ЗА БАТАЛЬОНА ЗА СПЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ ЗА ПОДКРЕПА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА И МВР ПРИ КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ И ВЪНШНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА ЗАПЛАХИ! ПРЕДСТОИ В СКОРО ВРЕМЕ БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ ДА ОТКРИЕ В БЪЛГАРИЯ МЕЖДУНАРОДНА АКАДЕМИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И АНТИТЕРОРИЗЪМ, В КОЯТО КУРСАНТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОБУЧАВАНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ИНСТРУКТОРИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ В СВЕТА ОТ САЩ И ДРУГИ ВОДЕЩИ СВЕТОВНИ ДЪРЖАВИ!

АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!

Със задълбочаване на мигрантската криза организираме ускорена MОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО – да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес „мечката“ играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!”

Обърнете внимание на същия лайтмотив, като онзи кушелския “Всичките ще ви обесим публично за назидание”. Брях, мама му. Тия фукльовци дали си вярват?

28.10.2016 - ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ ТЪПОТИЯ НЕ СЪМ ЧУВАЛ / Автор:4udovi6teto

Постингът е без авторски текст на поета Чу. Представлява само една снимка на Цецка Цачева как удря парламентарния звънец. А отгоре върху снимката е ФОТОШОПИРАН само следния текст:

“Посоката на развитие, тя безспорно, категорично, без алтернатива е ЕС и нашите партньори в НАТО, защото за това мечтаеха нашите възрожденци, така искаше да ни види Левски – Цецка Цачева”

Не мислите ли, че като се дава цитат, трябва да се посочва източника му. За да може добронамереният читател да сравни извадката с оригинала? Е, мислете каквото си искате. Няма линк към източника от който са взети тези думи на Цачева. Но това е Чу.
  
Коментари отдолу:

freeoldmen – “Чу, не повярвах, че е истина казаното, 21:17 - докато не проверих. Тези отрепки приватизираха дори Дякона.”

Leonleonovpom2“Здравей, Чу! - 21:30 - Това наистина ли е казано? Аз много , много не следя какво говорят! Пропуснал съм голям бисер! Преди години, имаше един румънец, той редеше по радиото подобни бисери-за краставичката и Суецкият канал беше един от най- качествените! Но той правеше девонстрация, как, като нямаш какво да кажеш, да го кажеш убедително! Хубава вечер!”

Desislava71 - 21:36

“ПИСМО ДО АПОСТОЛА

Апостоле, заслужи ли това да бъде поруган олтара твой? / Ти бродеше из цялата страна,за да разбуниш робския покой. / И глад, и жажда, рани преживя. Не мислеше за себе си, защото единствено мечтана свобода бе главния ти смисъл на живота. / И вярваше, че българинът може да бъде храбър, праведен, добър. / Нима сме днес такива, Боже? Май още стадо сме в яхър. / И пак най-долните ни страсти раздират робските души. / Отново букви сме безгласни във политически игри. Притиснати сме до стената, без изход пътища строим. / И нямат бъдеще децата, загива нацията ни. / Апостоле, нима сме оцелели, за да са още черни дните ни? / Все нови лъжепатриоти представят се за теб сега. Да ни избавят от хомота на бедността и на страха. Красиво бъдеще чертаят. / Ако повярваме им пак, в кесийките си ще добавят пореден финикийски знак. И по света ще си пътуват, набързо харчейки това. / А нашите бащи бленуват откраднатите си блага. / Народе, стига все си плащал. И пак те тъпчат. Докога? / Апостоле, апостол пращай, до кокал ножът веч опря!

Десислава Георгиева 14 февруари 2014г.”

Bojinkata – “Чу, това е началото на падението на .- 22:30 - маман цеца! Още много бисери от този род ще роди празната й глава! А, че ще бъде избрана с помощта на "костинброд" - няма съмнение!”

4udovi6tet0 – “ПИСМО ДО АПОСТОЛА  - 04:31 - Малко дългичко ми идва за четене... но болката е очевидна. Чу”

Zaw12929 Крие се мамата зад портрета на Левски - 09:19 - като няма собствен авторитет на лидер и магаре да сложат, зад портрета на Левски, Този път фалшификацията на избора няма да мине Идва момент- стомната се чупи Приятни дни! Здраве! Надежда глупостта да си отиде на мястото...

Ok3223 “МАМАТА И, НА МАМАТА ... - 13:06 - РЯДКА ТЪПНЯ МАМАТА И МРЪСНА. СЕРЕ ЛАЙНА, И С УСТАТА ГНУСНА!”

Ниво, нали? На фатмак от БНА-то на Народната република. Мога да ви представя и какво “серат устите” на dedence, djani, jelezov… които са били началници и учители на таквиз фатмаци. - Същото ниво като смисъл, ама по... по-опаковано.  

Бих могъл, разбира се. Но мястото ми свършва, а не искам да пропусна един скандал на седмицата в която отбелязахме 144 години (словом сто четиридесет и четири) от обесването на Левски. Онзи Левски, който ПРЕДИ 144 години е казал, че се бори за република в която всички българи, турци, евреи, арменци... ще живеят като хора с равни права. Същият Левски, в когото ДНЕС се кълнат всички така наречени “обединени патриоти”. Става въпрос за скандала с настаняването на едно сирийско семейство в Елин Пелин.

Давам думата на блогъра ugov. И отбелязвам, че човекът НЕ Е АНОНИМНИК, а се е представил еднозначно разпознаваемо: Иво Тодоров, 44-годишен журналист от Варна.

15.02.2017 – Омраза / Автор: ugov

“С тази дума може да опишат настроенията и действията на хора, които са си присвоили етикета "патриоти" в България. Омраза към едно сирийско семейство, което иска да живее нормално в градчето Елин Пелин. Същото градче, където се оказа от 30 години живее ливанец, живеят други араби, които "патриотите" са приели. Тази сутрин Виктор Николаев попита Валери Симеонов - прави ли разлика между емигранти, които взривяват социалния мир и мирни семейства - или неговата задача е да скрие тази разлика? Популистът Симеонов манипулира аудиторията, като каза: Кой щял да носи отговорност, ако някой драсне клечката на семейството сирийци в Елин Пелин? Популизъм и омраза, това са крайъгълните камъни в теориите на такива като Симеонов. И изтъркани клишета от рода: Като толкова обичаш бежанците защо не ги вземеш у вас? Защо да не ги взема? Ако имам условия да живеят нормално, защо да не ги взема?

Права е Миролюба Бенатова, която написа днес: „Не може да сравняваш едно семейство, без никакви противообществени прояви, с престъпници като Зрънкови и Рашкови. България на българите, казва Валери Симеонов. Това е България на лампите – убийци, мутрите – биячи, хвърления боклук от прозореца в „Люлин“, българите, които говорят само турски в средата на България, българите, които пребиват до осакатяване малко дете без причина. Българи, които взимат Оскар. Българи, които са мулета на наркотици по света. Българи, които от десетилетия осигуряват Балканския път на хероина от Афганистан. И на кокаина – с яхти от Латинска Америка. България с всякакви българи не иска някакви хора от Сирия, които не са направили нищо лошо.“

Тези изтерзани сирийци да не са по-лоши от нас? Какво са виновни, че империята САЩ ги подлъга с "арабска пролет" и им разби държавата? Ако утре САЩ решат да има война в България и ни прокудят от родните ни места, къде ще отидем? В друга държава, където ще ми излязат "патриоти", като тези в Елин Пелин и ще кажат: "Махайте се, не ви искаме, вие сте българи, втора категория хора!" Тогава ще ги питам такива като Валери Симеонов каква песен ще пеят! Българите били най-важни за него, турците и циганите и бежанците не са?! Омраза. Това е целта на нашите политици. Те не искат да обичаме ближния, да му помагаме, те искат да го мразим. Заради вярата му, заради цвета на кожата, заради убежденията му. Делят ни на русофили и русофоби, искат да сме разделени, плащат на малограмотни хейтъри да сеят омраза в интернет. Защото така по-лесно ни управляват. Политиците ни не искат българите да са сплотени, защото ще бъдат силни и ще ги изметат от хранилката. Но и това ще стане. Българинът е търпелив като вол, но накрая разбира че го лъжат и надига глава. Тогава ще дойде часът популисти и "патриоти" да си вземат шапката и кой, откъдето е дошъл.”




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Левски не е левскар
21.02.2017 21:45
Левски не левскар, за да е враг на червените. За сведение на буйния хейт-автор.
цитирай
2. dobronameren - За сведение на krumbelosvet:
22.02.2017 09:10
Не мразя (hate=омраза). Защитавам собственото си мнение. Нещо против да имаш?
Пак ще напиша: Имаш право да не си съгласен с мен, Круме. Но не се прави на тарикат. Привържениците на съветския комунизъм в България са червени, не защото са от ЦСКА, а защото са от БСП и С-ие. И не смесвай идеите на Апостола с пристрастията на запалянковците на ФК "Левски".
Па, спри се, подуши се. Не ти ли се струва, че "миризмите", които излъчват твоите възражения, са как да кажа... кофти, несъответстващи на честни позиции?
Като си за социалистическа България, защо се срамуваш да го изречеш твърдо? Ако събереш сили и смелост да се позиционираш, а не да се ... отплесваш по футболни теми, например, това, ако питаш мен, "мразещия те" блогър, ще помогне и на самия теб - ще те направи Човек, а не треперко как точно господарят ще смръщи вежди.
цитирай
3. yoan2015 - Не е само госпожа Сиктирова, която ...
22.02.2017 10:55
Не е само госпожа Сиктирова, която живее на Запад и рони сЪлзи по, по - добрият вариан за България. Има ги още няколко родолюбци като нея. Завалии.
Сега ако ми позволиш един спам, преди около месец, ако не се лъжа, една руска депутатка е направила предложение или внесла, за промяната на един закон.
Досега в братска Русия ако си набиеш или пребиеш жената или детето , се наказва със, до две години затвор, обаче ако одобрят новото предложение, при положение, че набиеш жена си само веднъж в годината, се разминаваш с глоба. Хората еволюират.
цитирай
4. dobronameren - Да, не е само Лидис Лидис от Баден Баден
22.02.2017 18:05
Чувам за Икото, Блеки, адвокат Чолаков, МТ46, Kostas... че били на Запад. Те така разбират борбата срещу неправдата. Ген тарикатски, и бащите им бяха такива. Какво да правим ние? Освен да ги подиграваме жестоко, до дупка.
Специално за тези, споменати и неспоменати, съм заложил един капан - виж линка "Следващ постинг". Чакам да видя докога ще си завират главата в сеното.
цитирай
5. dobronameren - Още нещо. Йоане
23.02.2017 03:47
Токущо констатирах, че един блогър, нарекъл се RUSSOFIL, е изтрил един свой коментар към предишния ми постинг (вж линка). Нищо особено - там съм наречен "русофобска гад". Обаче от този коментар на "Русофила" става "безпощадно ясно", че написаното от него ПОРАЗИТЕЛНО ТОЧНО съвпада с един коментар на блогъра THEECONOMIST, изпратен ми 4 години по-рано. И който аз, нали съм прибрана къща, съм запазил.
Ама те. "русофилите", са си такива открай време. Пишат, после трият и бягат, днеска в Америка! После там, от Америка, чакат да дойде Съветската армия в България, за да се върнат. Русофили. Инсталатори прости. Серат и бягат.
Сега, ако възрази някой, че "русофилите" няма да се върнат в България, дори СА да дойде, спорът увисва във въздуха. Тя, Съветската армия, няма да дойде в България повече, така че няма как да провЕрим смелостта русофилска.
цитирай
6. yoan2015 - Аз затова твърдя, че не се знае кой, ...
23.02.2017 12:36
Аз затова твърдя, че не се знае кой, кой е, имат си профили за всичко, и за гат не им стиска. Така са нелегалните конспиратори.
И още нещо, колкото по - големци се правят у блогу, толкоз по- жалки са в реалния живот, с извинение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1882426
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930