Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2010 10:17 - Смъртта на Никола Николов
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 21913 Коментари: 13 Гласове:
6



Из официалната справка:
„Никола Маринов Николов е български общественик, писател емигрант, политолог. Роден на 30 юли 1920 г. в гр. Видин. Завършва френския колеж в София.
През 1944 г. участва във Втората св. война като артилерийски офицер и е награден с два ордена за храброст.
След завръщането му от фронта (1945 г.) е репресиран (въдворен е в Дупница, Радомир, Дирекция на милицията) и попада във Военния затвор в София.
През 1945 г. е приет в Медицинския факултет на Софийския университет, където учи четири години, след което е принуден да напусне.
По политически причини е задържан във Видинския, Врачанския и Плевенския затвор, преминава и през лагера "Богданов дол".
Изселен е със семейството си в с. Йордан Йовково, Добричко.
От 1969 г. се установява постоянно местожителство в САЩ. Завършва Портландския щатски университет /Орегон/, със специалности "Централни Европейски науки" и "Изкуство". Завършва успешно университетските курсове по политически науки на професор Франк Мънк, преподавател в Сидней /Австралия/, Флорида и Портландсия щатски университет.
Книгите му "Тайните протоколи" "Четиредесетте безотговорни дни" 1944 "Светът под микроскоп" "Световната конспирация" I и II част, "Новият ред" и "Маските на величията" са преведени на френски, немски, испански, английски, руски, индийски, арабски и турски език.
Никола М. Николов умира при неизяснени обстоятелства през 1997 г., вероятно отровен.”
А сега нещо от моите спомени.
Беше през 2002 година, ако не ме лъже паметта. Събрахме се на Мадара, приятели и съмишленици. Присъстваше и Здравко Даскалов, племенник на Николов, мой добър приятел. И там, пред хижата седнахме на една маса за по бира. От дума на дума попитах Здравко как точно е починал вуйчо му. Здравко отговори без заобикалки: - „Отровиха го”. Ще се опитам по памет да преразкажа.
Николов и съпругата му седели в хола на своето софийско жилище и си говорели. По едно време Николов спрял да отговаря, а от очите му потекли сълзи. Съпругата му веднага се обажда на техен познат лекар във Военномедицинска академия и го откарали в болницата. На сутринта й съобщили, че е починал. Инсулт.
- Толкова ли не можахте да спасите моя Кольо – рекла жената.
- Ние от инсулта щяхме да го спасим, но не беше само това. Той вече нямаше бъбреци – отговорил лекарят. - Отровили са го.
Каква е предисторията? Около месец преди това в дома на Николов пристига някаква жена. Представя се за негова почитателка. И тъй като той боледувал, „почитателката” му донесла буркан с акациев мед, да се възстанови по-бързо. Възстановила го, завинаги.
Заради този свой разказ Здравко Даскалов плати с живота си. В самия център на София, в началото на бул. „Дондуков” когато пресичал, той бил прегазен от две коли, една след друга. Може би нещастна случайност? Може би, ама надали. Просто защото шофьорите и на двата автомобила и до днес са неизвестни. Също както до днес са „неизвестни” и побойниците, пребили проф. Янко Янков пред самата Съдебна палата.
Та това е нашата бандитска България. Територия, управлявана от бандити. Територия, в която безнаказано биват убивани световно известни учени. Където всеки всекиго може да пребие или убие и да остане неизвестен. Да остане безнаказан. Това е нашият бандитски свят, управляван от глобалистите, от слугите на Княза на този свят, както Христос нарича Сатаната. Убийствата и терорът стават все по-брутални, все по-нагли. Управниците ни все по-малко се съобразяват с писаните и неписани закони. Безнаказаността расте.
Докога? 


Тагове:   Никола Николов,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ?
29.07.2010 11:50
Не е лошо да се позамислиме, защо го убиха толкова късно, като се има предвид, че убиват за далеч по-малко ? Няма нищо случайно на този свят, управляван от една шепа властолюбци ! Не е достатъчно да се констатира едно убийство и да се търсят поръчителите, а какви са истинските причини. Тези които са поръчителите, те са го оставили да си напише книгите и даже са го подпомагали с информация, но няктъде другаде е скрита причината и тя не е за всяка глава. Така да се каже, пуснали са го у ливадето да коси трева, но той е решил да иде у гората да убива вълците и това не се прощава.
Иначе поклон пред Никола Николов и де повече да имаше като него смелчаги да искат да трепат вълците ! Ако бяха повече, няма така лесно да ликвидират, но за съжаление малцината стават лесна мишена.
цитирай
2. анонимен - Допълнение
29.07.2010 12:13
И сега има много, които издават книги в които пишат далеч по-пиперливи конспирации, но не ги убиват, още не, докато не решат да си удължат въжето, с което са ги пуснали да вършеят из конспиративното поле, докато не ръгнат да ходат в гората и те. Това означава, че разкриването на конспирацията е също под пряк контрол на конспираторите и ги устройва. Те работят на принципа, така добре даден в нашата си българска поговорка "Кажи му истината, та да не ти верва". Векове лъжеха света и той вярваше, сега му казват истината и те не вярват, горе долу така се получава и самият факт, че нещата стават от зле по- зле в целия свят са чисто доказателство. ТЕ знаят, че голата информация, която не предизвиква осъзнаване, а в случая по-скоро омаломощаване, безсилие и отчаяние всред масите, с нищо не ги заплашва. Един вид ТЕ искат да кажат на всички с цялата тази антиконспиративна информация, че владеят пространството изцяло и естествено малцина ще дръзнат да тръгнат насреща и те лесно биват отстранявани. А това, че самите носители и писатели на такива книги не са много наясно с крайната цел на това занимание, с нищо не променя целите на конспираторита, даже им изнася. А когато осъзнаят каква е далаверата, просто ги думват и идва следващия наивник-куражлия, но не си даващ точно сметка, къде се набутва и на кой ще носи водата. Това е и очевидно се иска много мъдрост, за да се изправи човек срещу властелините, които владеят изцяло пространството в пълния смисъл на думата. За да пребориш врагът трябва да го опознаеш много добре, инааче рискуваш да му наливаш вода в мелницата, дори без да го знаеш и това е много жалко, за силите, надеждите у куража, които ще бъдат вложени за нищо.
цитирай
3. анонимен - Допълнение
29.07.2010 12:24
ИЗводът е, преди човек да тръгне да върши нещо важно, да се постарае да има колкото може по малко заблуди, защото всяка заблуда дори и най-малката води до голями грешки, които могат да касаят и другите, които претендираме, че сме тръгнали да спасяваме. Това е много отговорна задача и иска не само кураж, самоотверженост и огромно желание, но и много знание, мъдрост и съзнание.

С МАЛКА КОШНИЧКА ЗА РИБА ЦАНА НА ЛОВ ЗА ЕДРИ ЩУКИ НЕ СЕ ТРЪГВА !!!
цитирай
4. анонимен - Поправка
29.07.2010 12:25
Риба Цаца
цитирай
5. анонимен - ?
29.07.2010 12:42
ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА !!!

С МАЛКА КОШНИЧКА ЗА РИБА ЦАЦА НА ЛОВ ЗА ЕДРИ ХИЩНИ ЩУКИ НЕ СЕ ТРЪГВА !!!
ЗНАЧИ, ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е НАЯСНО, С КОЙ СИ ИМА РАБОТА, ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕ СРЕЩУ НЕГО, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КРАХЪТ Е СИГУРЕН. ТАКА ЧЕ, АНТИКОНСПИРАТИВНАТА ИНФОРМАЦИЯ Е ПОЛЕЗНА, САМО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ ДА Я ОСЪЗНАЯТ, ПОМЪДРЕЯТ И ИЗПОЛЗУВАТ ПРАВИЛНО, А ТЕ ЯВНО СА МАЛЦИНА.


ВЛАСТЕЛИНИТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗУВАТ НАЙ-ДОБРЕ ОТ УМНИТЕ, ПРИРОДНО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ЕРУДИРАНИТЕ, А САМО ПРОСТАЦИТЕ, ЗАБЛУДЕНИТЕ И БЪЗЛЬОВЦИТЕ ГИ ИЗПОЛЗУВАТ ЗА СЛУГИНАРИ, ДА ИМ ВЪРШАТ НАЙ-ЧЕРНАТА РАБОТА !!!

ТРИКЪТ Е, ВСЕКИ ДА СЪУМЕЕ ДА СИ ВИДИ РОЛЯТА, КОЯТО СА МУ ДАЛИ И ДА НАМЕРИ СИЛИ И КУРАЖ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕЯ, ЗА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ПОРЕДНАТА МАРИОНЕТКА !!!
цитирай
6. eltimir - Аз знам
29.07.2010 15:06
Знам за какво го убиха. Познавах го отблизо. Веднъж му казвам "Господин Николов...", а той ме прекъсва: "Моето момче, за някои може да съм г-н Николов, за теиб съм чичо Колю". Така че не говоря наизуст.
Докато пишеше колко са опасни, евреите не го закачаха. Те самите искат да създадат мита, че владеят всичко, и че всичко зависи от тях. По този начин пораждат чувство на безнадеждност и обреченост. В момента, когато Николов реши да ги захапе за религията, където е най-слабото им място, те го убиха. Именно там, по религията им трябва да удряме и ние.
цитирай
7. анонимен - ДА
29.07.2010 18:59
Точно така, те го убиха, защото не остана в периметъра, в който го бяха пуснали да вършее, колкото си иска и влезе в религиозната гора, а там само вуци има и го награбиха. Но това също означава, че анти-конспираторите са под контрол и им се разрешава да пишат само онова, което отърва пак на конспираторите, нали се сещаш ?

Значи пак те имат сметка от цялата работа щом я позволяват, което означава, че трябва да се търсят други начини, за да се блокират тези сатанински сили.
цитирай
8. kocil - Мда, убиха го заради бъркането в религията
13.12.2010 20:37
А сега има доста материали за това, какво пише в Талмуда. Няма по-дискриминационен материал на Земята от тази книга. Всички неевреи не сме просто гои, а животни. Не било грях един евреин да убие едно животно. Не подлежи на преследване. Сексът между гои е като секса между животни. Ние сме длъжни да им слугуваме и да умрем във всеки един момент за тях. Ние нямаме никакви човешки права, понеже не сме хора, а животни. Така е според "свещенната" им книга...
цитирай
9. eltimir - Знам
13.12.2010 20:49
Нещо повече, само преди дни един от тях постави коментар в тоя блог, като написа, че за тях ние сме били предмети. Ползват ни, а после ни захвърлят на боклука. Изтрих коментара и сега малко ме е яд. Трябваше да го оставя и да им го навирам в наглите муцуни.
С Николов се познавах добре. Веднъж той ме предупреди да не закачам религията на чифитата, а после той направи точно това. В "Светът под микроскоп" ги захапа тъкмо на тая тема. Здравко също беше на мнение, че именно затова са убили вуйчо му. После убиха и Здравко...
И всички си траят, на повечето им е все едно. Ама нещо в тая бивша държава май почна да се надига, та не знам.
цитирай
10. kocil - И аз смятам
16.12.2010 19:16
че скоро ще има революция...на мисленето, ценностите и основите на тоя свят...сигурен съм, макар че не знам точно откъде ще дойде...но е неизбежно...явно горе по безоблачните върхове някои хора са много ядосани, щом ни спретнаха и криза даже...като последен напън да ни уморят...не са познали обаче тоя път!
цитирай
11. togarm - "Косат" ни един по един
16.10.2012 18:34
Не е само Никола Николов. Така си "странно" отидоха и - както си написал - Здравко Даскалов, Иван Митев (Шегор Расате), Марин Димитров, Рашо Рашев, Благой Шклифов, Димитър Чиликов, и още много... Все хора, които ровеха в дебрите на историята. Там е заровено кучето.
цитирай
12. zndr - Свобода
23.03.2013 14:30
А защо няма и страница за Никола Николов във Фейсбук. Мисля че ще е добре някой който го е познавал да направаи такава страница защото трудовете му трябва да бъдат разпространени и хората да знаят какво наистина се случва.

Чета една от книгите му и съм точно на частта с Талмуда и Кабала. В една от тях има едни 22 принципа които са посочени като основите на практическата страна на тези учения.

Мисля че всеки трябва да ги прочете.
цитирай
13. zndr - Свобода
23.03.2013 14:53
А защо няма и страница за Никола Николов във Фейсбук. Мисля че ще е добре някой който го е познавал да направаи такава страница защото трудовете му трябва да бъдат разпространени и хората да знаят какво наистина се случва.

Чета една от книгите му и съм точно на частта с Талмуда и Кабала. В една от тях има едни 22 принципа които са посочени като основите на практическата страна на тези учения.

Мисля че всеки трябва да ги прочете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996171
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031