Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2013 10:06 - Защо държавата иска да ни отнеме децата? – Вижте програмите на Илюминати и на Коминтерна! Автор: shushulko
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2403 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 14.01.2013 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-големият проблем в нашата държава е, че ние, българските граждани всеки ден сме лишавани от изконни конституционни права. Имаме само задължения, и те нарастват всекидневно. А сега мафията-държава иска да отнеме от нас най-важното ни право – да се грижим за своите деца и да ги възпитаваме така, както смятаме за редно.  

Българският гражданин е на ръба на силите си. Той свикна да бъде ограбван, да живее в мизерия и постоянен стрес, да се чуди дали ще успее да закъпри бюджета и този път, или ще получи тройна сметка за ток от поредния монополист. Българският гражданин отдавна разбра, че механизмите, които задвижват западното общество, у нас са изгнили и проядени от корупцията, и задвижват само мафията, която ни управлява. Той разбра, че дори правото му на живот е под въпрос, тъй като държавата не го защитава от престъпниците и убийците, с които всъщност си сътрудничи прекрасно. Господата управляващи видяха, че българският гражданин е отчаян и обезверен, той дори спря да следи новините и да се интересува от политическия живот. (Защото разбра, че телевизията и вестниците го заливат с един и същи подкупен бълвоч, но това е друга тема.)И именно в този удачен момент, те се опитват да наложат поредния закон, чрез който да отнемат правата на гражданите и отново да ги обяват за престъпници. И така от няколко месеца уважаемите министри на образованието се стремят с всички сили и с всякакви средства да наложат новият проектозакон за предучилищното и училишно образование, който задължава всички родители да пращат децата си на предучилищна подготовка от четиригодишна възраст. Изглежда господата управляващи смятат, че българските граждани са толкова смазани от годините на разруха, че ще се откажат без съпротива и от това свое право.

 Държавното образование в България с годините се доказа като най-пропадналото и некачествено образование. А МОН вместо да реформира образователната система и да даде избор на родителите да предпочетат друга форма на образование, се опитва да ги задължи да дадат децата си там 3 години по-рано. Да, проблемът е в държавната институция, затова децата трябва да влязат там колкото се може по-рано и то задължително! И понеже ние, родителите сме продукт на същото това образование, трябва да се съгласим безропотно! Да, да, ама не! Може би сме леко дефектирал продукт, който все пак е успял да запази някои мозъчни гънки за да прозре, че това е пълна безмислица.  На кръглата маса дори самите ученици застанаха единно против новия проектозакон “защото не искат малките деца да преживяват ужаса, който те самите преживяват всеки ден.”

 Нали не мислите, че този закон е писан от загриженост към българските деца или към циганчетата, които не ходят на училище? Не, този закон е писан за пари, защото с приемането му ще потекат милиони европейски средства. А нали именно УСВОЯВАНЕТО на тези средства е основен приоритет на правителството. А ако Европа поиска да се върнем назад към комунизма или фашизма, това не е проблем. Важното е управляващите да си усвоят паричките, да изпратят собствените си деца на качествено образование в чужбина, да вземат всичко, до каквото се докопат и след няколко години да обвиняват правителството на Иван Костов за своите провали. Или пък лошия материал. Сякаш чувам Бай Ганьо, пардон, Бойко Борисов да казва след 5 години. “Направихме ви модерни детски градини, направихме ви модерни училища и пак си останахте неграмотни мърши. Такъв ни е материала! Мърша влиза, мърша излиза!”

 Този проектозакон нарушава изконните права на българските граждани, като ги лишава от правото на избор за това как и къде да бъдат обучавани и възпитавани техните деца.

Аз не съм против детските заведения - това е държавна услуга от която всеки родител може да се възползва, ако желае. Но никой отговорен родител не може да приеме насилственото отнемане на децата му и нарушаването на правото му да определя сам кое е най-добро за неговите деца. Родителят, а не държавата, е този, който може да взима решения за своите деца. И как може една услуга, при това с лошо качество, да бъде задължителна!

 Държавата е създадена от Бога институция, на която са дадени определени правомощия, но образованието, възпитанието и социализацията на децата никога не са били част от тези правомощия. Държавата не е създадена за да образова децата, нито да се грижи за тях, нито да ги социализира. Това е работа на първо място на семейството и след това на църквата и на частните организации. И ако някой все още вярва на измислицата, че държавата все пак е способна на това, нека посети някоя от тези държавни институции, в които децата постъпват от най-ранна възраст, още при самото си раждане –  домовете за сираци. Ако тезата за социализацията, която се опитват да ни пробутат, е вярна, тогава именно в тези институции децата трябва да бъдат най-добре социализирани, най-добре обучени и най-добре подготвени за живота в обществото. Аз съм посещавала тези домове, а вие? Ако все още не сте го направили, непременно отидете! Там ще видите продукта от държавната грижа в неговият най-чист вид ( с възможно най-малка намеса от страна на семейството). Ще видите деца, които са 5-10 години по-назад в своето емоционално, духовно и морално развитие, да не говорим за грамотност. Ще видите малки деца, които проституират за една цигара, които псуват по-добре от Стоичков, които всяка година умират от болести, недохранване и липса на грижи. Ще се запознаете с деца, които са насилвани от свои учители. Ще видите деца, в чиито очи е събрана цялата горест и мъка на тоя свят, очи на старци. Това са държавните деца. А понеже на управляващите не им пречи да бъдат интелектуални шизофреници, те се опитват (отново с европейски средства) да изведат децата от тези неефективни държавни институции и да ги настанят в приемни семейства. Защото видите ли, семейната среда била най-добра за развитието и здравето на децата. Пък и сега това е модерно.

В същото време, същите тези хора се стремят да изтръгнат децата от техните родни семейства възможно най-рано, за да бъдат индоктринирани в държавните институции. Защото, както твърди зам. министърката “ЕСТЕСТВЕНАТА среда на децата е в детската градина. ЕСТЕСТВЕНО зам. министърката няма деца. Тя има само амбиции. Научила си е добре урока и го пее на всички медии, без да слуша разумните доводи на неправителствени и родителски организации. Но и тя е просто една пионка, която използват за да води битката на фронта и да се показва по медиите. А тази битка е изключително важна –държавата тук има тройна изгода. Първо – усвояването на европейски средства, второ – по-скоро връщане на майките на пазара на труда за да хрантутят байганьовците там горе; и трето неграмотни и улави младежи, които не са способни да изфабрукуват една самостоятелна и критична мисъл, младежи, които нямат изгледи за добра реализация и се задоволяват със среднощните запои в Студентски град, чалгата, купуването на изпити и бягството от всякаква отговорност. С една дума - тълпа, която лесно се управлява, стига да има евтини и достъпни зрелища.

 Грижата за децата е отговорност и право на родителите. А ролята на държавата е да защитава правата на гражданите и да гарантира тяхната свобода.

 Явор Ганчев го формулира перфектно: “Гражданите не са на държавата, държавата е на гражданите. Тя няма право да иска нищо, което гражданите не са поискали, защото държавата има само задължения, които са делегирани от гражданите. Държавата има правомощия, за да изпълнява задълженията си, които са да гарантира правата на гражданите. Тя няма право да взема решения ВМЕСТО гражданите.”

 

 Библията определя държавата като институция, която има право и трябва да налага наказание за тези, които нарушават Божия закон. Тя трябва да защитава мирните граждани от престъпниците. Държавата трябва да съсредоточи усилията си в изпълнението на това свое задължение, а не да съставя нови закони, чрез които да обявява мирните и отговорни граждани за престъпници за да може да ги управлява по-лесно. 

......................


И коментар от
grigorsimov:

Целта съвсем не са парите... Парите, в случая, а и винаги, са средството за власт и принуда.
(А парите са само и единствено в Световното Еврейство, в тяхната единна, макар и  многоименна (за прикритие), световна банкова система!)
Целите са формулирани много отдавна, даже още от философите на древна Елада (юдеите-данайци, от дановото еврейско племе). Но за нас е достатъчно да се запознаем с целите на Илюминати и на Коминтерна (създадени от Финансовия Еврейски Интернационал), чиито цели се свеждат до - Унищожение:

Унищожаване на нациите (народностите);
Унищожаване на религиите (но не и на юдаизма, а на християнството и неговата нравственост);
Унищожаване на семейството (и отнемане на децата от родителите!);
Унищожаване на частната собственост (и превръщане на независимите, самозадоволяващи се селски стопани, в градски пролетарии - лумпени - ратаи - роби на "Световното сатанинско еврейство", които са единствените капиталисти)!



Гласувай:
8



1. nikikm - И освен това,
14.01.2013 18:03
държавата не е от Бог!Тя е наша или поне би трябвало да бъде!На народа,които я е сътворил за собствени цели,благо и бъдеще!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313321
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031