Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 00:18 - Тайният проект Бойко Борисов
Автор: zelas Категория: Политика   
Прочетен: 25439 Коментари: 32 Гласове:
26

Последна промяна: 25.02.2013 00:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ, АКО ВЕЧЕ НЕ СТЕ Я ЧЕЛИ!

Тайният проект Бойко Борисов

    Така се нарича документалният труд на журналиста Григор Лилов, автор на още няколко книги, посветени на криминалния преход в България. Григор Лилов, за разлика от други автори на сензационното четиво, се придържа към историческата истина, работи с документи, свидетелство за което са публикациите му с данни за най-обогатилите се българи през последните двайсет години. Така че Григор Лилов е една от гаранциите за достоверността на неговите публикации.

„Тайният проект Бойко Борисов” се появи от печат преди няколко месеца, през последната четвърт на 2009 г., като издание на „Кайлас” ЕООД. Книгата бързо придоби популярност не само в столицата, но и в страната. Този интерес е закономерен. Бойко Борисов е премиер, неформален лидер на управляващата партия ГЕРБ, любимец на нацията, неговата фигура е обвита с тайнственост като човек от зоната на здрача, на неосветените пространства на властта: личен охранител на Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски, интимен приятел на най-богатата българка-олигарх Цветелина Бориславова, всекидневен персонаж на родните медии. Освен това Григор Лилов умее да пише интересно, остро сюжетно, да строи разказа си върху факти от близкото минало, да свързва отделния епизод с логиката на националното ни развитие.

image

Ценно качество на книгата „Тайният проект Бойко Борисов” е, че поднася кодовете, чрез които можем да обясним редица действия на кабинета Борисов. С оглед на пълната доминация на американските интереси при новото управление логично е прякото участие на Световната банка в кабинета чрез вицепремиера Симеон Дянков. Престава да е загадка защо едно от първите посещения на премиера на нови промишлени обекти беше това в предприятието за изработване на елементи за нови енергийни източници, с инвестиции на Иво Прокопиев. Сегашната борба за разрушаване на БАН, за опозоряване на кадрите на науката и образованието, за смазване на образователната система намира своя ключ в един антибългарски преврат, извършен от кадрите на Нов български университет, както и в стремежите на кръга „Глобална България”, и по-конкретно на хората, идващи от недрата на Кюлевата банка, да наложат мондиалистки проект, смазвайки държавната образователна система за сметка на частното образование, внасяйки хаос и деструкция в оценките и контрола, приватизирайки огромните имоти на БАН на стойност един милиард лева. И като парадокс – политизирайки грубо образованието и науката чрез осъществяването на тотална диктатура върху тях от страна на МОМН. Неслучайно прилагането на тази антидуховна по същността си политика започва не от Симеон Дянков, Бойко Борисов или злополучния образователен министър Сергей Игнатов, а още от времето на министър Даниел Вълчев и на хората от „Отворено общество”, чийто час за победи настъпи.

image




Гласувай:
28



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zelas - Също така, прочетете написаното ...
25.02.2013 00:37
Също така, прочетете написаното тук- http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=360
цитирай
2. zelas - Ето го истинските кукловоди на к...
25.02.2013 00:43
Ето ги истинските кукловоди на криминалния преход в България

http://www.americaforbulgaria.org/page/directors
цитирай
3. zelas - Колко по-добре щеше да бъде ако п...
25.02.2013 01:22
анонимен написа:
Колко по-добре щеше да бъде ако повече хора бяха прочели тази книга и я бяха взели на сериозно. Доста главоболия щяхме да си спестим.п


Аз специално сега научавам продробности за проекта борисов, но тази мутра бойко борисов винаги ми е бил ясен и никога не съм се заблуждавал.

Само се моля, тези протести сега да са истински, да не са като през януару 1997. Затова се чудя защо протестиращите се обръщат за съдействие към президента, ами че то той е пак от тия?
цитирай
4. solinvictus - Кой е този григор лилов? А за прое...
25.02.2013 01:52
Кой е този григор лилов? А за проектът "доган" ,що не пишеш?
цитирай
5. tota - И тук има интересни неша за упадъка ни:
25.02.2013 07:45
http://planinitenabulgaria.blog.bg/turizam/2013/02/24/izvyn-erepetata.1057445
цитирай
6. kostadin - Кой е този григор лилов? А за прое...
25.02.2013 09:22
solinvictus написа:
Кой е този григор лилов? А за проектът "доган" ,що не пишеш?

Боже ,не го ли познаваш -братовчед ти е бе!
Никой не е пророк в собственото си село -простено да ти е,както и на мене .Общо взето е написъл няколко книги за бандитският преход у нас и още на са го очистили като тези които говориха от амвона при Венета Райковата
цитирай
7. dobronameren - Интересно!
25.02.2013 10:22
Постинга от zelas, anonimen (№3) се обръща към него с podwodni и zelas му отговаря. Накрая kostadin твърди, че Григор Лилов му бил братовчед. И всички вкупом плюят глупаво Бойко. Съвсем правилно solinvictus ви пита като сте толкова печени в тайните проекти на Партията, защо не пишете за "проекта Доган".
цитирай
8. zzz65 - за отворено общество си прав. това ...
25.02.2013 10:25
за отворено общество си прав.това не е за мен фондация ,а престъпна организация.доган е също тяхно чедо.
цитирай
9. demograph - Съмнявай се във всичко
25.02.2013 11:00
и следвай здравия си разум. Не може да се постигне нищо с тотална подозрителност. Понякога трябва да се избира между по-голямото и по-малкото зло. Борисов е самовлюбен и може да бъде подтикнат от народа да стане нещо към което нарцисизма му го бута. Нека го поощрим да стане Спасителят на България и разбие конспиративния криминален модела. Стоейки с тоягата на народния гняв над тиквата му.
цитирай
10. zelas - и следвай здравия си разум. Не може ...
25.02.2013 12:00
demograph написа:
и следвай здравия си разум. Не може да се постигне нищо с тотална подозрителност. Понякога трябва да се избира между по-голямото и по-малкото зло. Борисов е самовлюбен и може да бъде подтикнат от народа да стане нещо към което нарцисизма му го бута. Нека го поощрим да стане Спасителят на България и разбие конспиративния криминален модела. Стоейки с тоягата на народния гняв над тиквата му.


Надявам се, че се шегуваш!
цитирай
11. zelas - Кой е този григор лилов? А за прое...
25.02.2013 12:01
solinvictus написа:
Кой е този григор лилов? А за проектът "доган" ,що не пишеш?


Ами то се подразбира. Източниците на туморите на българския преход са винаги един и същ - отворено общество, американското посолство, фондация глобална българия.
цитирай
12. solinvictus - Кой е този григор лилов? А за прое...
25.02.2013 12:19
kostadin написа:
solinvictus написа:
Кой е този григор лилов? А за проектът "доган" ,що не пишеш?

Боже ,не го ли познаваш -братовчед ти е бе!
Никой не е пророк в собственото си село -простено да ти е,както и на мене .Общо взето е написъл няколко книги за бандитският преход у нас и още на са го очистили като тези които говориха от амвона при Венета Райковата


Аз си познавам братчедите ...говори ми за доган,местан,роки ,за арабските мисионери,за лазерно обрязване и т.н.
Този последния "писател' си беше рекетьор ...
Според мен всичките Ви приятели се покриха ,защо не яхват протестите ,да не би турци и помаци да получават някакви социални помощи от фирмите на ДПС ,че не се чуват нещо?
цитирай
13. balar - проектът герб
25.02.2013 14:14
чрез контролирана мизерия да се обезвери и обезсърчи българският народ. след което следва пълното му поробване от Системата. Целта е хората да се превърнат в бездушни и безволеви роби. Всички управляващи работят именно за това.
цитирай
14. sande - А кой е тайният проект "Комунистическа България"?
25.02.2013 14:19
От 1918, 1933, 1944 година.Сталин - Тито - Димитров!

До ден днешен.

Кой провали Прехода за 100 години напред?

България на мафията! Кой я роди?

Засега циганите са на аванта. Единствено.
цитирай
15. balar - един познат казва
25.02.2013 14:37
следното за властта на комунистите. " С кръв сме я взели и само с кръв ще я дадем." То е ясно че има нещо гнило идещо още от онези времена. Една позната която живее в Белгия твърди, че там ни мразят, заради погрома който сме нанесли на кръстоносцине през 1204г. ...и ето че се сблъскахме с тамплиерите и отговора защо са били трън в очите катарите-богомили...Да отидем още по-назад... Българите са част от хунския съюз, който воюва с Рим. Оф...Ето колко много причини ЗАПАДА да иска унищожението ни.
Но нека незабравяме че до умраза води страха. А защо ги е страх от нас???
Маркс и Енгелс не са руснаци а германски евреи. Тоест създателите на комунизма нямат нищо общо с руснаците. А Сталин е Грузинец. Димитров е...бил най-обикновенна марионетка на юдеокомунистите. И когато вече не им е бил нужен са го убили. Подобно на Борис Трети.
цитирай
16. mustaci - Чел
25.02.2013 15:39
Чел съм книгата, още като излезе. Не оспорвам казаното в нея, защото истината не може да бъде претегляна и измервана.
Има един въпрос обаче на който никой не отговаря: добре всички политици от последните 23 години са престъпници, заедно с още една шепа хора. Дотук добре. А какво правим НИЕ - народът за да се противопоставим на това. Само с приказки явно не се стига до никъде.
Тези хора си действат по техният си план - ние си приказваме - резултата е виден. Кучетата и кервана. На всички ни е ясно че кервана трябва да спре и да тръгне в нова посока. Какво правим НИЕ по въпроса. Някой има ли поне конкретни предложения?
цитирай
17. bezmitove - solinvictus, питаш за Доган
25.02.2013 15:47

Ти сляп ли си та не виждаш, колко плътно зад Боко Тиквата е Доган?!
На колко години затвор осъдиха Доган и останалите от обкръжението му, по многобройните документите уличаващи ги в измами и кражби, които са в ръцете на правителството на Боко тиквата три години и половина?!
А, май му бутнаха само барбекюто и толкова кратуняците около Боко Тиквата?!
Не виждаш ли как са се наредили Доган, Боко Тиквата, Станишев, Костов, един до друг, а олигарсите им опъват каишките, като на бесни помияри???
цитирай
18. bezmitove - "Какво правим НИЕ по въпроса. Някой има ли поне конкретни предложения?"
25.02.2013 15:54
Ето ти конкретно предложение:
ВИЕ, най първо е добре да се информирате малко от малко.
Само агентите на ДС в НРБ са били повече от 15 000. А доносниците са били няколко десетки хиляди българи!!!
Сега, днес като включиш и техните деца, и като малко от малко разбереш за огромната схема за манипулация, ограбване и измами през последните 23г.
Ти лично какво мислиш да правиш, че да спреш този керван?
И как си го представяш това, да го насочиш в нова посока?
цитирай
19. zelas - Чел съм книгата, още като излезе. Не ...
25.02.2013 15:59
mustaci написа:
Чел съм книгата, още като излезе. Не оспорвам казаното в нея, защото истината не може да бъде претегляна и измервана.
Има един въпрос обаче на който никой не отговаря: добре всички политици от последните 23 години са престъпници, заедно с още една шепа хора. Дотук добре. А какво правим НИЕ - народът за да се противопоставим на това. Само с приказки явно не се стига до никъде.
Тези хора си действат по техният си план - ние си приказваме - резултата е виден. Кучетата и кервана. На всички ни е ясно че кервана трябва да спре и да тръгне в нова посока. Какво правим НИЕ по въпроса. Някой има ли поне конкретни предложения?


Най-напред може да се започне с бойкот на изборите. Този тип демокрация е измама, поне избирателната система е такава. Имаме нужда от директна демокрация, която дава възможност на хората да решават.

Например, бюджета на страната може да се определя чрез всенароден вот. Нека хората да определят колко процента от бюджета за училища, пътища, здравеопазване и така нататък.

Нямаме нужда от правителство и парламент. Имаме нужда от счетоводител, който да следи разпределението на парите според бюджета.

Така, че бойкотирайте предстоящите избори, покажете на полиците, че са вече нежелани.
цитирай
20. solinvictus - Глупости на търкалета. . . счето...
25.02.2013 18:13
Глупости на търкалета ...счето-водител да ни водил сметките?!? Бат Бойко ,беше готов да направи всичко каквото му поискаха ,ама комунетата с подривната си дейност както винаги го провокираха! Щеше да направи всичко това което искат сега! Ама ,те комунетата си мислят ,че хората ще гласуват за тех ...блаженни са верующите...! Пак за Бат Бойко ще гласуваме!
цитирай
21. blogerka - zelas, ГЕРБ
25.02.2013 19:03
върна мандата.
цитирай
22. mirachopi - И аз съм я чела,всъшност то има и още една...за Плевнелиев.
25.02.2013 19:18
Ще погледна как беше заглавието...Операция президент.И двете казват истини/според Григор Лилов/,аз като фен на световната конспирация ги харесах,но трябват малко повече доказателства,ако тоя труд има претенции за разследваща журналистика.Да наведе ме на много мисли,обясних си много действия на власт имащите,ама малко ми остана едно впечатление като от седянка-някой чул че Бойко видял че цветелина му казала..
цитирай
23. kostadin - Кой е този григор лилов? А за прое...
25.02.2013 20:27
solinvictus написа:
kostadin написа:
solinvictus написа:
Кой е този григор лилов? А за проектът "доган" ,що не пишеш?

Боже ,не го ли познаваш -братовчед ти е бе!
Никой не е пророк в собственото си село -простено да ти е,както и на мене .Общо взето е написъл няколко книги за бандитският преход у нас и още на са го очистили като тези които говориха от амвона при Венета Райковата


Аз си познавам братчедите ...говори ми за доган,местан,роки ,за арабските мисионери,за лазерно обрязване и т.н.
Този последния "писател' си беше рекетьор ...
Според мен всичките Ви приятели се покриха ,защо не яхват протестите ,да не би турци и помаци да получават някакви социални помощи от фирмите на ДПС ,че не се чуват нещо?

Е ,че това не е ли съвремена професия бе, чожум?
Ти или не четеш вестници или нямаш хотел на морето Искат да вземат цялото крайбрежие и даси правят отделен щат
цитирай
24. chetohche - Те няма да ни юркат! Те няма да ни р...
25.02.2013 21:19
Те няма да ни юркат! Те няма да ни разединят! Те няма да ни контролират!



ХАЙДЕ ЕЛАТЕ!
цитирай
25. raders - Възможно е, разбира се, но все пак - ...
25.02.2013 21:57
Възможно е, разбира се, но все пак - литература. А във всяка литература авторът влага доста въображение. За подобни разкрития са нужни неопровержими доказателства, с каквито авторът едва ли може да разполага.
цитирай
26. zelas - Глупости на търкалета. . . счето...
25.02.2013 22:31
solinvictus написа:
Глупости на търкалета ...счето-водител да ни водил сметките?!? Бат Бойко ,беше готов да направи всичко каквото му поискаха ,ама комунетата с подривната си дейност както винаги го провокираха! Щеше да направи всичко това което искат сега! Ама ,те комунетата си мислят ,че хората ще гласуват за тех ...блаженни са верующите...! Пак за Бат Бойко ще гласуваме!


Боже, пази България!
цитирай
27. solinvictus - Да, Бог да я пази от небългарите или ...
26.02.2013 10:00
Да ,Бог да я пази от небългарите или от българите продали душите си на Нечестивия!
Няма нужда други етноси да се грижат за нас!
И през тази миерда ще минем и ще се види ,кои са с нас и кои против! Ние си ги знаем отпреди ,но според тях и според техните идеологии ,които разпространяват били вече "ОБЩОчовешки" ,което ме съмнява! Съмнява ме поради действията им ,а не по това което говорят!
цитирай
28. staler - симбиозата между глобалистите...
02.03.2013 20:41
симбиозата между глобалистите/сорос,държ.департамент,мегабанкерите/и родната комун.мафия е факт.резултата е африк.модел социално устроиство--1-2% престъпно богати,другите--матрял.същия модел е в сила и за русия.конкуренцията за влияние в колониалната държава българия между москва и вашингтон не е на идеологическа основа а само в връзка с комерсиалните изгоди--кои да прибира печалбата.това не им пречи да си сътрудничат където може---например лорлик спешно посети рафинерията на лукоил и го похвали като образцото капит.предприятие когато боико нещо се обърка да прави одит.зер американците имат акционери там.очевидна е спешната нужда от нац.отговорно управление/политиката да се прави в софия/иначе сме си заминали окончателно.
цитирай
29. chocobon87 - ---
03.03.2013 21:37
Не си направих труда да прочета статията, защото още от заглавието ми е ясно какво се цели. Само искам да попитам, защо не напишете нещо и за проектите Доган и Станишев? Само по Бойко храчите и плюете и се опитвате да влияете на слабохарактерните хора. Е, за щастие аз не съм от тях. Борисов, може и да не е божа кравичка, но за разлика от онези две ангелчета направи нещо за България. Хвана я в труден момент и ние се справихме. Не той създаде монополите в енергетиката, не той даде милиони на съмнителни лица за строеж на ненужни съоражения. Не лица (бивши министри) от неговата партия са босовете на енергийната мафия. И още един въпрос, някой плаща ли ви за да бълвате простотии по негов адрес?
цитирай
30. chocobon87 - ----
03.03.2013 21:48
Злоупотреби в АЕЦ "Козлодуй"? - 3 : http://www.vbox7.com/play:d64d1b51
цитирай
31. анонимен - Много гербаджии, много отчаяние.
11.05.2013 16:29
Много гербаджии, много отчаяние.
цитирай
32. bojinkata - Много гербаджии, много отчаяние. ...
19.05.2013 21:14
kushel написа:
Много гербаджии, много отчаяние.

Съгласен! Сега като ги мушнат и у панделата двете соросчета - Мутробоко и цвъки, за кого ли ще плачат?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zelas
Категория: Други
Прочетен: 5784459
Постинги: 820
Коментари: 7388
Гласове: 4981
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031