Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2015 22:21 - Силата на кръстното знамение ! logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3464 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ние потвърдихме, че идващият от древността обичай, да се прекръстват преди ядене храната и питиетата, има дълбок мистичен смисъл, защото така храната се очиства буквално мигновено, - разказва физикът Ангелина Малаховская.  Това е голямо чудо, което се случва всеки ден. Изследванията си за силата на прекръстването, Ангелина Малаховская провеждала почти 10 години.

Били проведени серия екперименти, които многократно били препроверени, преди резултатите да бъдат публикувани.  А те са феноменални. Открити са уникалните бактерицидни свойства, проявяващи се във водата при освещаването й с молитва и кръстното знамение.  Открито е ново, неизвестно преди това, /но добре известно на вярващите/ свойство на Словото Божие, да преобразува структурата на водата, и значително да повишава оптичната й плътност в късовълновата, ултравиолетова област на спектъра.   

Самата възможност да се проведат тези изследвания, за Ангелина Малаховска и нейните колеги – петербургци, си е чудо, защото те не са финансирани и не са били включени в темите за изследвания на института. Но учените извършили огромния обем изследвания безвъзмездно – само за да дадат възможност на хората да усетят и видят Божията лечителна сила.

Учените проверили действието на молитвата „Отче наш” и на „кръстното знамение /т.е. на кръстния знак или прекръстването, - на себе си, на храната, на жилището и т.н./ на патогенните бактерии. За изследванията били взети проби на вода от различни водоеми, кладенци, реки и езера. Във всичките проби присъствала чревната пръчица и златистият стафилокок. Но се оказало, че ако се каже молитвата „Отче наш” и се прекръсти водата, тогава броят на бактериите се намалява 7, 10, 100 и даже 1000 пъти!

Според условията на експеримента, за изключване влиянието на евентуално мислено внушение, - молитвата била казвана, както от вярващи, така и от невярващи хора, но броят на бактериите винаги намалявал, в сравнение с контролните образци вода.

 

Молитвата и кръстния знак благотворно влияят на човека.
На всички изследвани се стабилизирало кръвното налягане и се подобрявали данните за кръвта. Удивителен е факта, че показателите се променят точно в нужната за илекуване посока – кръвното на хипертониците намалява, а на хипотониците се увеличава.

Изследователите забелязали че, ако човек се прекръсти небрежно, неправилно събере пръстите на ръката си, или не се докосва в нужните точки, тогава положителният ефект бил много по-слаб или изобщо липсвал.

 Учените измерили оптическата плътност на водата, преди и след прекръстването, т.е. осветяването й. И станало ясно, че оптическата плътност, след прекръстване, се повишава.  Което означава, че водата като че ли различава смисъла на произнасяните над нея молитви, запомня въздействието и запазва колкото трябва дълго, повишента си оптическа плътност. Водата като че ли се „насища” със светлина. Разбира се, човешкото око не може да улови тези изцелителни измененя на структурата на водата.  Но уредът – спектрограф, дава обективна оценка на явлението.

Прекръстването /или – кръстното знамение/ практически мигновено променя оптическата плътност на водата. 

Оптическата плътност на водата, освещавана с извършено над нея кръстно знамение, от обикновен вярващ, се повишава почти 1,5 пъти! А при освещаването й от свещеник, почти 2,5 пъти!  Т.е. излиза, че водата различава степента на осветеност на мирянина и свещеника, на когото пръстите на дясната ръка са събрани за благословение, така, че изобразяват първите букви от името на Христа.

Интересен е резултатът от освещаването на вода, от кръстен, но не вярващ човек, не носещ натален кръст. Оказало се, че водата „познава” даже степента на вяра, защото оптическата плътност се повишила само с 10 %!
Наистина – „да бъде - според вярата ви”...


Превод от руски, Григор Симов,

/вероятно/ от стара публикация на logoslovo.ru




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314392
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031