Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2017 21:46 - Еврейството натрапва извращенска диктатура в света! В Канада започнаха да наказват всички които не вярват в трети пол. 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2038 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 20 ноември 2017 г. американският вестник "Лайфсайтнюс" съобщи, че в университетите в Канада, за "най-дребна критика на трансгендеризма" вече започнали да обвиняват студентите и преподавателите, за "разпалване на ненавист", глобяват ги и ги заплашват със затвор и принудително "гейобучение"... 

imageСега вече може да се говори само за извращенията, а традиционните отношения са ТАБУ, и даже е забранено да се споменават. Всяка "не гейска" гледна точка вече се приема като "терористическа" и посягаща на "гей-диктатурата".

Стана така, защото, юни 2017 г. в Канада бе приет специалният закон "Бил C-16", който въведе «гендерна самоидентификация» и «гендерна идентичност» в Кодекса за правата на човека в Канада и (забележете) в Наказателния кодекс на Канада. 

И на основание на този закон, в Канаде вече всяка "най-малка критика на гендерната теория" е престъпление, наказвано с глоба и затвор. Изказване на който и да е жител, например, че "няма гендери", "гендер – това е лъжа", "гендеризмът е лъжетеория", - ще бъдат жестоко наказвани, по закона "Бил С-16". 

Всички критикци на гендерната теория официално са уведомени от екраните на телевизията, че според законопроекта "Бил С-16" канадците, отричащи гендерната теория, още днес може да бъдат обвинени за престъпления, основани на ненавист. 

 

В КАНАДА ТОРМОЗЯТ СТУДЕНТИТЕ, РИСКУВАЛИ ДА "ОТРИЧАТ" ТРЕТИЯ ПОЛ, А ПРОФЕСОРИТЕ, КОИТО НА СЕ ОБЪРНАТ КЪМ СТУДЕНТ, С "ТО" (ВМЕСТО С "ТОЙ" ИЛИ "ТЯ"), ГИ УВОЛНЯВАТ ЗА ИНАКОМИСЛИЕ.



https://www.lifesitenews.com/news/university-grills-grad-student-over-transphobic-thought-crimes 
https://globalnews.ca/news/3868080/laurier-accused-of-censorship-after-ta-reprimanded-for-playing-gender-pronoun-debate-clip/

 

 

http://3rm.info/main/69584-v-kanade-nachali-karat-vseh-kto-ne-verit-v-tretiy-pol.html

...................................................................

 

И пак в Канада, - на християни забраниха да осиновяват и да възпитават деца

На 1 юни 2017 г. същият вестник «Лайфсайтньюс» съобщи, че в Канада, в провинцята Онтарио, парламентът приел закон, който предписва да се конфискуват децата, от родители, които критикуват нетрадиционните бракове и гендерната идеология...

imageЛибералите в Парламента на Онтарио, переди да излязат ваканция, прокарали диктаторския «законопроект 89» (Бил 89), разрешаващ на полицията масово да отнема децата от семейства на християни, които критикуват «хомосексуализма», (с 63 «за» и 23 «против»).  Децата се отнемат о традиционните семейства и се передават на «либерални» “нетрадиционни“ “брачни“ съюзи

Според канадски родителски организации, в страната им сега е установена «Тирания на идеолозите на хомосексуализма» (а всъщност на дяволопоклонническото еврейството), и се наблюдава разгул на «антихристиянски фанатизъм».


Експерти кзават, че в Канада се въвежда «гендерна тирания», която преди това беше успешно отработена в «експерименталната площадка» Кралство Норвегия. В Норвегия, за борба със семействата несъгласни с идеологията на «хомосексуализма» бяха създадени спецялни «полицейски» подразделения «Барневарн».

Основната функция на тази норвежка спецслужба «Барневарн» стана «защитата на децата» от консервативни родители, и масовото им изземване от традиционните семейства в Норвегия.

 

Сега в Канада всички вярващи християни официално са изключени от списъците на възможни осиновители на деца, само заради «критиката им срещу хомосексуализма».

 

Когато 1995 г. съд в Онтарио за първ път в историята на Канада официално постанови, че «Законът за децата и семейните услуги» «дискриминира и нарушава правата» на хомосексуалистите, понеже не позволява на «хомосексуалните двойки да подават заявка за осиноваяане на деца в Канада», се вдигана невъобразим вой в либералната преса, и в Канада, и в световните либерални медии. 

А когато днес, 2017 г. в парламента на Онтарио отмениха този закон и легализираха «тоталната дискриминаця» на всички традиционни семейства (на всички вярващи), световните издания игнорираха тази новина и не обелиха дума за «въпиющото подгазване правата на традиционното (нормално) човечество»? 

Приетите сега закони в Канада, се предвижда да бъдат проети в целия свят, и затова, да се премълчава «забраната на християните и на традиционните семейства, да осиновяват деца в Канада», най малкото, не е недалновидно. Това, което вчера изглеждаше невъзможно, днес е факт: 7 милиарда традиционни хора са нападнати от шайка извращенци, като, първо се променя законодателството в отделни провинции, после в отделни държави, и накрая, в целия свят. 

Родителската общественост в провинция Онтарио пита християнските лидери, и особено католическите епископи в Канада: «Защо католическите лидери в тази провинция не си мръднаха и пръста, да се противопоставят на разгула на извращенската тирания»?

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защо, когато традиционните семейства в Канада са хвърлени на разтерзание пред ордите на извращенците, Църквата мълчи?

 

 

Источник: «Лайфсайтньюс»

Пресс-служба "Русские матери"

 

Извадка от:

http://3rm.info/main/67729-mir-sodoma-v-kanade-hristianam-zapretili-usynovlyat-i-vospityvat-detey.html

 

Превод, със съкращения, Григор Симов

 

 

 




Гласувай:
1



1. radostinalassa - Да се надяваме
26.11.2017 16:42
Че тези закони няма да се приемат тук и в Русия. Начело на държавите стоят явно хомосексуалисти. Както казваше Левашов те искат да убедят хората , че са нормални. Тогава излиза , че болшинството не е нормално ? И ще си правят бебета ин витро май.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312935
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031