Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2018 22:14 - Влияе ли полученият номер (ЕГН) на посмъртната участ на човека, а в конкретния случай, на дете?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1356 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.02.2018 20:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Споделям случай с моя близка жена в Русия. Починало детенце, ненавършило 2 годинки, на което тя била кръстница. На детенцето не бил присвоен ни един от личните номера, налагани от глобалната система, - ни ЕГН, ни здравноосигурителен номер, ни електронна карта или биометричен паспорт, против които се съпротивяват православните християни, искащи да запазят името си, и верността си към Господа наш - Иисуса Христа.

image

След трагичния край на невинното детенце, според общоприетите ни представи, то би трябвало непременно да се окаже в Рая. Но след известно време то се присънило на един родственик, като от съня било очевидно, че душата на детето не е в Рая. Родителите, - дълбоко вярващи хора, се обърнали към един отец-молитвенник. След усърдна молитва той казал, че детенцето има получени 2 номера. Родителите недоумявали — как може да е станало това, след като на името на детето, те, съзнателно, не са взимали, нито един документ?
 
После те отишли при един духовен старец, и му разказали само, че са изгубили детенцето си. И той, без нищо да знае, повторил преди това дадения им отговор, и ги посъветвал, да изпратят откази, от двата номера: - от майчинския капитал и от сертификата за раждане, което те и направили, веднага след завърщането си.
Сертификата за майчинския капитал те не били използвали, и го върнало обратно. А за сретификата за раждането, така и не получили отговор. Но затова пък, моята позната, кръстницата на детето, получила отговор (на нейно писмо), че всичките данни са заличени.

Мен лично цялата тази история  силно ме развълнува, понеже съм многодетна майка. Моето първо дете се роди 2006 г., точно когато започнаха да издават сертификати за раждане. Него го родих в родилен дом, а следващите си деца раждах в къщи. След раждането на второто си дете, аз, естествено, получих сертификат за майчински капитал, под който (за съжаление) поставих подписа си.

imageЗатова, след като научих страшната информация, за гореописания случай, разбрах че трябва да действам. Признавам си, че поради естествен мързел и неяснотата, къде, какво и как трябва да се пише, реакцията ми се позабави.  След половин година разпратих текстовете с отказите. За тези, които сериозно са възприели написаното, текстът на отказа е приложен накря (на адреса на оригиналната публикация).
 
Както казваше нашият любим отец, архимандрит Кирил Павлов, даже и да не ни отстранят данните от единната база на създавната богомерзка система, ангел приема подадените от нас, трикратни отказа. Както аз го разбрах, ако се потрудим с покаяние пред Господа, с надежда на милосърдието Божие, и три пъти се откажем от извършеното прегрешение (както се е покаял апостол Петър и както се отричаме трикратно от дявола, приТайнството Кръщение)...

Бог да помага на всички нас!

 

сайт "Против карт"


http://3rm.info/main/70515-realnyy-sluchay-vliyaet-li-poluchennyy-nomer-na-rebenka-na-ego-posmertnuyu-uchast-pismo-v-redakciyu.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314949
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031