2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
от дата: 25.11.2014 г.
Необходими продукти:
няколко круши (твърд сорт)
мед
захар
канела
ванилия
портокалов или кайсиев мармалад
малко сухо бяло вино
Количествата на продуктите определете според вкусовите си предпочитания, само медът и виното трябва да бъдат равни части.
Начин на приготвяне:
Смесете меда и виното (1:1). Почистете крушите от сърцевината със семената. Поръсете форма със захар и налейте малко от медения сос.
Подредете плодовете, поръсете със захар, канела и ванилия, а в средата на всяка половинка круша сложете по малко мармалад. Полейте с малко от соса и поставете десерта във фурната. Нека се пече в продължение на 20 - 30 минути при 170 градуса, като периодично поливате със сладката течност.
Усещате ли невероятния аромат на канела и ванилия :)
Добър апетит!
Още за: Печени круши с мед, канела и ванилия | Рецепти Framar.bg
от framar.bg