Постинг
03.06.2016 19:35 -
Кратко,сладко, журналистическо с тиквички
И вкусно до невероятност.
В една по-голяма тавичка или две по-малки се нарязват обелени тиквички на око, според хората, които ще консумират, на не много тънки кръгчета.
Отдолу тавичките са намазват с олио, ред тиквички на кръгчета , между тях обелени и нарязани на ситно чесънчета, сол, черен пипер, копърче на ситно, магданозче на ситно нарязани, поръсва се , може и от пакетчета. Полива се с олийце. Втори ред тиквички на кръгчета, този път без чесънче, пак сол и черен пипер,копър и магданоз на ситно нарязани, пак малко олийце отгоре се пръсва . Добавя се и водичка в тавичката и се пече до готовност.
Благославяте ме и казвате: "Искам още и ще го направя пак". Количеството може да е за семейството или за маса с куп роднини и приятели.Затова не пиша колко кг тиквички да си купите и чесънчета да си сложите.
Ако добавите и едно тараторче, завършекът е пълен. Добър апетит.
В една по-голяма тавичка или две по-малки се нарязват обелени тиквички на око, според хората, които ще консумират, на не много тънки кръгчета.
Отдолу тавичките са намазват с олио, ред тиквички на кръгчета , между тях обелени и нарязани на ситно чесънчета, сол, черен пипер, копърче на ситно, магданозче на ситно нарязани, поръсва се , може и от пакетчета. Полива се с олийце. Втори ред тиквички на кръгчета, този път без чесънче, пак сол и черен пипер,копър и магданоз на ситно нарязани, пак малко олийце отгоре се пръсва . Добавя се и водичка в тавичката и се пече до готовност.
Благославяте ме и казвате: "Искам още и ще го направя пак". Количеството може да е за семейството или за маса с куп роднини и приятели.Затова не пиша колко кг тиквички да си купите и чесънчета да си сложите.
Ако добавите и едно тараторче, завършекът е пълен. Добър апетит.
Следващ постинг
Предишен постинг
Търсене