Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2011 14:48 - Заземяване
Автор: zelas Категория: Технологии   
Прочетен: 5577 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 09.06.2011 21:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В природата всичко е електричество. Земята е шест секстилиона (шест с осемнадесет нули) метричен тон батерия, която непрекъснато се зарежда от слънчевата радиация, мълниите, и топлина от разтопеното и ядро. Земята е отрицателно заредена, и има разлика от 300,000 волта напрежение от положително заредената йоносфера. Този заряд поддържа и задвижва живота на сушата, във въздуха и в океана. 

Обекти с излишък на електрически заряд - положителен или отрицателен - възстановят баланса си чрез заземяване. Подобно на Земята, животинското тяло е най-вече вода и минерали, които са отлични проводници на електрони. Животните и растенията са в постоянен контакт със Земята, която е отрицателно заредена и по този начин поддържат баланса си.

 Хомо еректус, преди сто хиляди поколения, също е бил постоянно заземен, но цивилизованият човек, понеже е много интелигентен и предпочита да слуша мисълта си вместо тялото си, е постоянно изолиран от заряда на Земята. Той носи обувки, които имат гумени подметки, ходи по павета на улицата, вози се в кола, която е изолирана също, живее на етажи, понякога на стотици метра над Земята. Разбира се не всички хора са постоянно изолирани, тези живеещи на село близо до земята много често ходят боси и докосват земята с ръцете си и по този се заземяват. Една от причите да са по-енергични и да живеят по-дълго.

Какво е заземяване?

imageЗаземяване означава контакт на тялото ви с повърхността на Земята. Тоест, да ходите боси навън или когато сте седнали, или когато спите вътре, доставяйки природно енергийно лечение на Земята в тялото си. Важността на заземяването се равнява с важността да приемаме вода, храна и въздух.

Електроните действуват като анти оксидант, и помагат за унищожаването на свободните радикали. Свободните радикали нарушават на клетъчната функция и са причина за процеса на стареене (вътрешно и външно).

Електросмога от домакинските уреди и кабели създава напрежение на тялото до 5 волта през тялото. Заземяването премахва това напрежение и полезно за съня и възстановителните процеси.

Няколко изпитани "трикове". Ако сте силно възбудени или ядосани, легнете с цялото си тяло върху трева. Като магия, отрицателната енергия (положителния заряд) ще се балансира със Земята и ще забравите веднага, че нещо е нарушило баланса ви. Или ако пътувате на дълъг път със самолет, веднага щом пристигнете в новата страна, събуйте се боси и стойте 15 минути на тревата. Действува безотказно.

Също така на пазара се продават постелки, които се свързват към Земята на електрическия контакт и по този начин, човек може да е заземен дори и ако живее на 15-ти етаж.

На снимката виждаме изображения от кръв, взета от три лица, преди и след четиридесет минути на заземяване. "Преди" изображениата са от лявата страна, а "След" от дясната.

Обувките са опасност за здравето



Гласувай:
5



1. pioneer - В следващия епизод: фън шуй и поз...
09.06.2011 15:26
В следващия епизод: фън шуй и позицията на леглото!
:-)
цитирай
2. zelas - Но не навсякъде. Има места, и места. ...
09.06.2011 15:39
анонимен написа:
Но не навсякъде. Има места, и места. Навън, котките и кучетата никога не лягат на едно и също място. Дори и растенията, доколкото могат, се съобразяват с някои подробности от пейзажа. Само човекът прави глупости и дотакава степен е заслепен от себе си, че докато не хване пътя, изобщо не се замисля за света наоколо.

С лягането на земята ме подсети и за някои лечения от "омагьосване" и на "проклятия" - пострадалият се затваря в плетена малка колиба, без прозорци, с плътно затваряща се врата, и дебело измазана с кал. Защото земята единствено може да прекъсне връзката между жертвата и заклинателя, и по този начин да развали/излекува проклятието.

Както и за здравословните глинени къщи. Изградени изцяло от утъпкана глина и дърво. Макар и много рядко, такива къщи могат да се видят и у нас. А в Германия ги правят дори и 2-етажни, луксозно изпълнение. А за здравословния им ефект, няма смисъл да говорим.


Разбира се, че не всяка повърхност е добър проводник, така че някои места са по подходящи от други.

Благодаря за другите допълнения.
цитирай
3. zelas - В следващия епизод: фън шуй и поз...
09.06.2011 15:41
pioneer написа:
В следващия епизод: фън шуй и позицията на леглото! :-)


Пионерче гледай си iso9000-то и внимавай какви зеленчуци ядеш в цивилизованата швабия, чувам, че май нещо не спазват процедурите както трябва. :))
цитирай
4. vikia - Ааааааа, никакъв ток. Ще нацеля ...
11.06.2011 15:42
Ааааааа, никакъв ток. Ще нацеля някоя дефектна постелка и вместо полезно заземена, ще се окажа успешно подземена. :)
цитирай
5. barborok - ще ви кажа един изпитан трик....
05.07.2011 22:46
.... когате сте много пиян и си полегнете , ако всичко продължи да се върти в леглото , изкарайте единия си крак от леглото и го сложете да стъпи на земята или на пода. От седми клас ей на това му викам заземяване, а за сериозната информация ако ви интересува можете да прочетете този "истински научен" труд http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=10550
цитирай
6. анонимен - postelki
22.03.2012 03:56
та къде точно се предлагат тези постелки, че не съм виждала, а найстина живея на 15 етаж
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zelas
Категория: Други
Прочетен: 5810764
Постинги: 820
Коментари: 7388
Гласове: 4981
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930