Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2016 19:42 - ПИРАМИДИ И СНИМКИ НА НАСА В АНТАРКТИДА ПОТВЪРДИХА ОТКРИТИЕ НА АКАД. ЙОРДАН СТ. ИВАНОВ
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 2374 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


ПИРАМИДИ И СНИМКИ НА НАСА В АНТАРКТИДА ПОТВЪРДИХА ОТКРИТИЕ НА БЪЛГАРИН, НАПРАВЕНО ПРЕЗ 1980 Г., ИЗПРАТЕНО ОЩЕ ТОГАВА ВЪВ ВИД НА ДОКЛАД НА АН НА СССР

 ПРЕЗ 1980 Г. АКАД. ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ ИЗЧИСЛЯВА, ЧЕ ПОТЪВАНЕТО НА СТОЛИЦАТА НА ДРЕВНА ДЪРЖАВА В АНТАРКТИДА СТАВА НА 23 НОЕМВРИ ПРЕДИ

11 050 Г.
image

 Кой е той – един невероятен български учен и феномен, член на съвета на Старейшините и на УС на ООБ, /Организацията на обединените българи от цял свят/, на ръководството на МАБИК – Международната академия по българознание, иновации и култура, регистрирана във Виена със седалище София, член на УС на Общобългарския парламент и на Съюза на военните и патриотични организации в Република България. Той е истинският откривател на на езерото "Восток" в Антарктида, също през 1980 г. информацията за което е публикувано в електронното издание на в.
Mont-press.com Бр. 12 (1952), год. ХХIII, 14 - 15 февруари 2012 г.2222/.

 Чрез дистанционно наблюдение и фотографии, извършени от експерти на мисията "Леден Мост" на НАСА, в Антарктида бе потвърдено откритието на българина, който през 1980 г.  съобщава на АН на СССР още и за съществувалата столица на древно царство, лежаща на дълбочина над два километра -  2.3 км под снеговете на ледения континент. Материкът Антарктида е с площ над 14 млн. кв. км – най-голямата в света студена пустиня, в която са съсредоточени 70% от световните запаси с прясна вода. В Антарктида неотдавна действително откриха и пирамиди, дело на много древна цивилизация. Според учените пирамидите са три  - първата, разположена до самия бряг и още две, отстоящи на 16 км по-навътре в акваторията. В древни геоложки епохи този южен континент е бил покрит с гори ,с невероятна флора и фауна. Днес учените са склонни да приемат тезата на българина,  че там е живяла древна цивилизация. Теза, аргументирана, обоснована и експонирана още през 80 –те години на 20- век от академик Йордан Стоилов Иванов. Данни за древната столица на царство в Антарктида присъстват и в специализираната авторска книга на акад. Йордан Стоилов Иванов, наречена „Аномални явления и техните биолокационни проучвания“, издадена лично от него, от ЕТ „Йордан Иванов“ през 2004 г. Книгата всеки може да намери в Народната библиотека „Св. Кирил и Методий“ и в нея са включени само една много малка част от уникалните му авторски тези, информации, биолокационни изследвания и измервания на определени аномални явления. Затова не е чудно, че именно българският феномен – ясновидец по рождение още през 1980 г. доказа наличието и на сладководното езеро на Южния полюс. Това отново е направено, въз основа на паранормалните способности на феномена, който освен да предвижда, предсказва и също обяснява тези  умения. Де факто към момента у нас той е единственият хабилитиран феномен по иновациите.

При изследването на НАСА, извършено над Антарктида по време на тестови изпитания от въздуха е била използвана една от най- модерните технологии на организацията, топографски лазер "Altimeter System (ATLAS) LIDAR" , конструиран специално за дейности на сателита Elevation Satellite-2 (ICESat-2). Една от целите на Сателита е била и да следи промените в полярните ледове. Според изследователя Nathan Borrowitz - учен на НАСА "Има много малко място за грешки, когато става въпрос за отделни фотони, удрящи по индивидуални оптични влакна, затова бяхме толкова изненадани, когато забелязахме тези анормални функции на образността на лазер, а към момента ние само гадаем за това, какви са били тези структури, но стартирането на ICESat-2 през 2017 г. може да доведе до други големи открития и по-добро разбиране на геоморфологичните характеристики на Антарктика.

 Академик Иванов обяснява още и, че наред с точните данни в науките съществуват възможности чрез ясновидство, биолокация  с голяма точност да бъдат правени  възстановки на минали епохи, явления и събития, които са и продължават да бъдат загадки.

През 80-те години на ХХ век, българският изследовател излиза с Научен доклад, че сладководното езеро в Антарктида не е затворена система, защото от там минава огромно количество подводна сладка питейна вода – с вход и изход. Според българина, съветските специалисти през пролетта на 1984 г. пак по негови данни засичат, чрез пренастройване на спътник езерото, посочено в неговата документация както и мястото, където проучвателният руски екип впоследствие извършва сондажи, а по-късно част от изследванията са били засекретени...

Според изследванията на акад. Йордан Стоилов Иванов и водите на огромна подземна река се движат от Север на Юг през Антарктида. Тази река е текла неизменно по пътя си и ще тече още 2453 години, /Изчислено към 1980 г./. Реката ще тече без да променя своето корито. Нейният западен ръкав е отнесъл под ледовете на Южния полюс, в кухина плавателни съдове и самолети, потънали в Атлантика, в зоната на Бермудите. В същата връзка той уточнява и, същата подводна река, минава през Атлантическия океан и под ледовете на Антарктида. Според напора на океанските течения или се усилва натиска на водата или се намалява. И тогава при усилването на най-високите върхове могат да бъдат забелязани извори от питейна вода или те да пресъхнат за неопределен период от време. Тази подземна най-дълга река се разделя на два ръкава между 50-ия и 60-ия градус, северно от Екватора и между 10-ия и 20-ия градус, западно от Гринуич. След това двете разклонения отново се събират на юг към Екватора и влизат дълбоко под ледовете на Антарктида. Реката излиза от там, между 130-ия и 140-ия градус, източно от Гринуич. Нейният път продължава от Индийския океан, Филипините, Японско море, Охотско море и минава източно от Якутск. Затова и в Япония земетресенията са много чести. В района на Якутск, реката захранва коритата на пет реки като река Лена. Пресича територията на бившия СССР и навлиза в Северния ледовит океан под ледовете , между 120-ия и 130-ия градус, източно от Гринуич. Появява се между 10-ия и 20-ия градус, западно от Гринуич, за да мине през Атлантическия океан.

По повод 139-годишнината от началото на научната история на Антарктида и Южния полюс, сондиранията, извършени от арктиците са поредни потвърждения от преди 30 – 40 г., че никой не може да си приписва днес Ноу Хау на откривател на отдавна известни и изследвани в миналото факти по които академикът е работил, в качеството на консултант по археологически, исторически и природни богатства по изясняване на подводни и подземни течения. /За това може да се прочете в Blog.bg  в Блога на академик Йордан Стоилов Иванов/.

От Средновековието до днес многобройни изследователи са имали възможност да изследват белите континенти – Северния и Южния полюси. Учените в болшинството случаи са едни и същи. И в Антарктида, където интересите и проучванията регистрират научна история от 1873 г., с експедиции и изследвания на Руал Амундсен, Робърт Фалкън Скот, Ърнест Шакълтън, сър Еджуърт Дейвид, открил магнитния полюс, Джеймс Кларк Рос, сър Eduard Dallman, Сър Едмънд Хилъри и много знайни и незнайни други.

П.С. Авторските разработки на акад. Йордан Ст. Иванов, свързани с белия южен континент Антарктида, включени в авторската му книга „АНОМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ И ТЕХНИТЕ БИОЛОКАЦИОННИ ПРОУЧВАНИЯ И ИЗМЕРВАНИЯ”, публикувана през 2004 г. от издателство ЕТ „Йордан Иванов” са от 80-те години на ХХ век и са били предоставени лично от него на Академиите на науките на Украйна и на бившия Съветски Съюз, с копие до Член - Кореспондента на АН на СССР - Александър Горбовски, за което може да се прочете също и в публикацията на електронното българско издание „Моnt-press.коm, в Бр. 89(1626), год. ХIХ, 20 - 24 ноември 2008 г. в материала, озаглавен „Причини за земетресенията след 15 ноември и бъдещи последици” – една разработка на Акад. Йордан С. Иванов с асистенти: Стойко Асенов Цветанов – бивш стопански ръководител по транспорта и строителството; Капитан - МВР инж. Манол Манолов,и Анна Зографова – Член кор. на академия МАБИК.

По повод публикацията от 10.02.2012 г. в българския електронен портал Jorney BG, че езерото „Восток е уникално образувание, което се намира под ледовете на Антарктика” уточняваме: През 2004 г., Руската Федерация подписва Споразумение с Франция за учредяване на съвместни Европейски изследвания, чрез Асоциация (Еньо), с цел "да се създаде архив на климатични и биологични данни, както и да извърши ехобиологични изследвания в района на уникалното езеро в Антарктика, чрез изучаване на ледените ядра. Започва и дълбочинно сондиране в региона от арктическа експедиция. Точната дълбочина на леда не е известна, но приблизителният й диапазон варира от 3730 до 3770 метра. С темп на пробиване от 2.2 метра на ден се е бързало с по причина, че летният сезон в Антарктика е завършил в края на февруари. През м.12. 2011 г. на мястото край езерото „Восток” пристига нова експедиция, ръководена от проф. Николай Василиев  и към 11:00 часа на 12 януари 2012 г., уредите достигат дълбочина 3737.5 метра. Пробиването се е извършвало денонощно като през този сезон очакванията са били именно чрез полярните ледове да се проникне в уникалното езеро „Восток”.

През м. Януари /17-19/, пробиването е било спряно за провеждане геофизични измервания и поставяне на спомагателни съоръжения. Заснимането на обекта е ставало със специална дълбоководна камера, с обектив "Fish Eye", с инфрачервена светлина, а пробиването и калибрирането на долната част на кладенеца е ставало в диапазон от 3680-3719 м. В края на януари, на полярната Станция "Восток" пристига спецпратеник на руския президент Медведев - Членът на Съвета на Руската Федерацията - известният полярен изследовател Артур Чилингаров . На 5 февруари 2012 г., на дълбочина от 3768 метра, учените са завършили уникалното сондиране, взимайки ледни проби от езерото. .

Акад. Йордан Ст. Иванов:

„Моето заключение е освен, че Ватиканът разполага с най-невероятната информация и с най- древните карти,  създадени в нашия свят, според които данните от тези карти съответстват и с данни и от най-съвременните изследвания на континенталната суша на Антарктида, те трябва да бъдат огласени. Защото данните са именно за Антарктида която е под ледената покривка. Оказва се, че и чрез метода на йонно датиране също вече е уточнено, че преди повече от 10 000 години в топлите климатични условия на континента Антарктида, още преди заледяването му там са живели представители на високоразвита цивилизация. Съществуват и доказателства, които днес учените могат да открият. Едни от тези доказателства са големите реки, носещи дребнозърнести утайки, които действително са текли на Антарктида преди повече от 11-12 000 години. В старинните книги пише, че по време на всеки апокалиптичен катаклизъм са загивали култури и високо развити цивилизации, чиито знания, познания и културни паметници не винаги са оцелявали. И в този смисъл, както е коментирано многократно от учените, понятията древни култури или уникални цивилизации, биха могли да се разглеждат като звено от даден етап на еволюцията на разума на планетата ни. Данните на археологията доказват и значението на гигантските по мащабите си културни миграции. 
От остров Мадагаскар след гиганстския катаклизъм в онези древни времена тръгва разселение по света, което започва в осем посоки. Тогава о. Мадагаскар е бил единствената суша, където се спасява част от оцелялото население след катаклизъм, който Южният континент преживява . От Мадагаскар оцелелите от потъналия на юг континенти освен, че тръгват в осем посоки, трите основни от тях били на изток, две на север и три на запад. Част от тези преселници се. заселили в земите на днешна Австралия. Това сочи един от най-важните древни документи – прословутата карта на Финеус.  Едва по-късно, преди около 6 000 години, на дъното на морето Рос започват да се отлагат седименти от ледников тип.Някои сондажни проби при направените в края на ХХ век изследвания сочат, че топлите климатични условия са преобладавали през изключително дълъг период, преди заледяването на Антарктида“. 

Записа Анна ЗОГРАФОВА – ЖУРНАЛИСТ МЕЖДУНАРОДНИК И ЧЛ. КОРЕСПОНДЕНТ НА МАБИК.



Тагове:   академик,


Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1137758
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031