Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 19:00 - Тантра секс
Автор: newlogic Категория: Тя и той   
Прочетен: 11194 Коментари: 17 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тантра сексът предлага много повече от само оргазъм обхващащ цялото тяло и продължителен секс. Той може да повиши вашата енергия, сексуална активност и качеството ви на живот.
Добрият секс е изкуство и изисква време и внимание, за да може да се развие. Забързаният и стресов начин на живот оказва силно влияние върху живота на човек и обикновено сексуалния живот е от първите неща, засегнати от него. Ние всички можем да получим повече от чувството на наслада и щастие, което идва от добрият секс.
Тантра секса ни изкушава с обещанието за безкрайна наслада. Той гарантира оргазъм и чувство за емоционално задоволство при жените. А мъжете ще успеят да увеличат продължителността на акта, благодарение на тантра техниките.
Един от резултатите от практикуването на тантра секс може да бъде увеличаването силата на оргазимите и пренасянето им от областа на гениталиите по цялото тяло. Тези разширени оргазми се чустват като преминаване на енергийни потоци по цялото тяло и главата.
 Тантра сексът може в първия момент да ви се стори поредната безмислица, но не го отхвърляйте с лека ръка. В крайна сметка може да бъдете добре изненадани от резултатите, които ще постихнете и радостта, която ще ви донесе достигането на по-големи сексуални висоти.
Какво е Тантра?
Тантра е древно тайно изкуство, при което се приема, че разширените оргазми се разглеждат като директен път към духовното усъвършенстване и озаряване. Тантра е по-стара от Хиндуизма и Будизма, и още съществува в Индия и Тибед, заедно с другите главни религии. В западния свят ние сме "хакнали" някои от сексуалните техники, в стремежа си към сексуално задоволство.  Изучаването на Тантра може да ви помогне да изживеете живота си до максимум.
 Ако сте загубили желанието си за секс или сексуалните ви отношения са в застой, или вашия партньор е изгубил влечение към секса, трябва да поставите като приоритет събуждането на вашето либидо. Така както Фройд обсъжда либидото като мотивираща сила в живота, Тантра приема, че силна струя от сексуална енергия протича през нашето тяло. Дайте си обешание да иследвате емоционалната си природа.  Ние всички заслужаваме емоционална наслада и сексуално удовлетворение.
Двойките, които са вкарали Тантра в спалнята си , казват, че сексуалните техники са довели до по-силна и пълна връзка. Правенето на любов продължава много повече чрез Тантра, вместо няколко минути продължава с часове. И колкото повече сексуалната връзка между вас и партньора ви се задълбочава, толкова повече се увеличава желанието за секс, и качеството на секса се повишава и развива.





Гласувай:
1



1. karambol5 - Поздрави за написаното :) Аз съм с ...
28.05.2010 19:11
Поздрави за написаното :) Аз съм с две ръце ЗА :)))
цитирай
2. анонимен - izvinqvai za vaprosa. . . ama az kade ...
28.05.2010 19:12
izvinqvai za vaprosa... ama az kade da go izu4avam tozi tantra seks...
цитирай
3. newlogic - 1.karambol5
28.05.2010 19:16
Благодаря! Много е приятно, когато правиш нещо подобно. Аз бях започнал преди време, но поради промяна в живота ми се отклоних известно време и загърбих малко личния си живот. Време е за "рестарт" :) Ще гледам да публикувам повече информация за в бъдеще.
цитирай
4. newlogic - 2. анонимен
28.05.2010 19:18
Ами малко е труден въпроса. До колкото са ми казвали хора, които го практикуват е добре, ако има някой който да те напътства, особено за медитацията.
Аз много искам да се науча да медитирам, но не съм намерил учител още.
А иначе може да се започне с основните неща, като създаване на приятна атмосфера и отделяне на повече време за милувки и нежност. Така както сме си говорили преди.
цитирай
5. анонимен - vij sega. . . az moga da hvana edna ...
28.05.2010 19:30
vij sega... az moga da hvana edna kniga i da izu4avam vsi4ko....da se obqsnqvam analiziram , barboleskam.... ama ako si misli6 4e moq maj 6te me slu6a sas zqpnala usta....jestoko se laje6.... ne stava taka... to trqbva da ima jelanie i ot dvete strani...ina4e..ooooooooooo kato malka sam se ma4ila da izu4avam uoga i sam meditirala s edna moq priqtelka...noooooooo to si be6e detska rabota.....ina4e otnosno atmosferata si napalno prav...az i za tova tuka s edin maj vse se obqsnwqvam kolko sa vajni i 4ar6afite i sve6tite i rozite i vsi4ko..... ama toi nali e po umen ot mene...kara prez prosoto...ama majka mu rabota...
цитирай
6. newlogic - 5. анонимен
28.05.2010 19:46
ами да, в случая трябва да е двустранно. Ако успееш по някакъв начин да заинтригуваш вниманието на мъжа си, ще е добре. Това обаче няма да е лесна задача. В повечето случаи мъжете бързат много и преминават дирекно към секса, което си е чисто и просто, елементарно задоволяване на нагона.
За другото се иска време и желание, но си заслужава, удовлетворението е по-голямо.
Примерно 1-2 часа преди да се премине към секса, ако една двойка стои в романтична обстановка, слушайки лека музика, пийвайки малко вино или друг алкохол, приказвайки и милвайки се, се отразяват много добре. Започваш да чувстваш това чувство на щастие в сърцето си и тези леки енергийни потоци по тялото си, което прави изживяването неописуемо.
цитирай
7. анонимен - eheeeeeeeee. . ti me razsmq tazi ...
29.05.2010 08:13
eheeeeeeeee..ti me razsmq tazi zaran..kakvi vina..kakvi rozi..kakvi milvaniq...kogato samo ediniq ima jelanie... ne stava..ne se polu4ava...
цитирай
8. newlogic - 7. анонимен
29.05.2010 12:25
:))) така е, няма ли желание от другата страна, няма как да стане.
Хубаво е ако може да се започне отнякаде, примерно ако може да го замъкнеш някъде на почивка, в добър хотел, след това да отидете на приятно ресторантче с уютна атмосфера, така може да "разпалиш" някои заспали чувства, после може да му предложиш масажче и така. Ако се съгласи, може да направиш крачка напред в тази посока.
:)))))
цитирай
9. анонимен - da taka e. . . e az podhojdam po drug ...
29.05.2010 14:20
da taka e... e az podhojdam po drug na4in.... no vseki si e individualist
цитирай
10. анонимен - :)
29.05.2010 17:42
По принцип и без Тантра "кратката" процедура при нас е поне час, леле, леле, като почнем и Тантра да практикуваме, то няма да станем от леглото :)
цитирай
11. 1001usmivki - Поздрави
29.05.2010 17:44
Хубаво нещо е правенето на любов :)
цитирай
12. newlogic - 10. анонимен
29.05.2010 19:33
Да, добре се получава при вас :))
Незнам дали си мъж или жена, но ако си мъж, практикуването на тантра може да ти донесе голям "подарък" , а имено получаването на много оргазми без еакуация.
Затова древните владетели в Индия и подобни са били обучавани в това изкуство, за да могат да задоволяват многобройните си жени и да получават удоволствие без да еакуират.
Това разбира се е много трудно и изисква много практика.
За мен това граничи с невъзможното т.е. още не мога да приема, че е възможно :)
Познавам хора, които казват, че практикуват тантра секс и скоро се надявам да мога да се срещна с тях. Навярно те ще ми дадът повече информация и то от лични преживявания. :)))
цитирай
13. newlogic - 11. 1001usmivki
29.05.2010 19:36
Да, така е. И ако не може всеки път, то поне от време на време трябва да се отделя време за правене на любов, а не просто секс. Това заздравява връзката и засилва желанието на двамата.
цитирай
14. sexmania - newlogic
31.05.2010 10:23
добре звучи. а как се постига всичко това?
цитирай
15. newlogic - 14.sexmania
31.05.2010 11:22
Изисква се доста време и тренировки докато се постигне по-високо ниво.
Но първоначално може да се започне чрез създаване на добра обстановка, повече милувки, пиене на вино от една и съща чаша, сладки разговори, в които казваш какво харесваш в партьора си и т.н. После жената може да седне в скута на мъжа, с крака около кръста му, да продължат с милувките, като се опитват да пренасят възбудата от гениталиите си по цялото тяло, примерно като взаимно леко се масажират в посока отдолу нагоре. Това е по елементартното.
За по-висш тантра секс се изисква медитация, чрез която да овладяваш всички импулси случващи се в тялото. За мъжът това се постига много трудно и изисква много практика. Той трябва да овладее естествения импулс на еакуацията и когато се достигне до него, по време на секс, да разпръсне импулса предизвикващ еакоация (оргазмът) по тялото си, като спира физическия процес и не се изпразва. Така съхранява сексуалната си енергия и може да прави многократно секс, да получава много оргазми, без да свършва физически.
Това е общо взето :)
цитирай
16. sexmania - newlogic
10.06.2010 01:43
първата половина от коментара ти всички я правим - поне така мисля. но втората звучи доста сложно. аз харесвам спонтанните преживявания. няма ли да се намали удоволствието ако постоянно се мисли за разни техники?
цитирай
17. newlogic - 16.sexmania
10.06.2010 11:42
Щеше да е хубаво, ако всички го правят (първата част), но аз лично мисля, че повечето хора го пропускат, за съжаление.
А за техниките - когато се овладеят съответните техники, не ти се налага да мислиш за тях, просто ги прилагаш инстиктивно. Така не разваляш удоволствието, а напротив.
Но от друга страна, докато се научиш да ги използваш, тогава това наистина може да се отрази негативно на секса, ама няма друг начин, ако искаш да достигаш нови върхове
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: newlogic
Категория: Тя и той
Прочетен: 785461
Постинги: 181
Коментари: 1188
Гласове: 1312
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930